HIRDETŐ

Halušková leves

Zöldségleves galuskával

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

Hozzávalók

  • 200 g Gyökérzöldség Hozzáadott
  • Petrezselyem Hozzáadott
  • karalábé Hozzáadott
  • 1 póréhagyma Hozzáadott
  • vaj Hozzáadott
  • Kurkuma Hozzáadott
  • Hozzáadott
  • Fekete bors Hozzáadott

Nokedli

  • 1 tojás Hozzáadott
  • 1 teáskanál vaj Hozzáadott
  • 3 evőkanál búzadara Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

20 perc.
1. Lépés

A pórért a vajat habosra verjük.

2. Lépés

Hozzáadjuk a kockára vágott zöldséget, a fűszereket és egy ideig pároljuk.

3. Lépés

Adjunk hozzá fűszereket és öntsük le vízzel.

4. Lépés

Főzzük puhára.

5. Lépés

Összekeverjük a galuska összetevőit, szükség esetén több grízt adunk hozzá.

6. Lépés

Ha a zöldség lágy, akkor galuskaszedőn keresztül beledobjuk a vízbe.

7. Lépés

Főzzük, amíg fel nem jönnek a felszínre és leszedjük.

8. Lépés

Jó étvágyat!

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új