HIRDETŐ
Halušková leves
Zöldségleves galuskával
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
Hozzávalók
- 200 g Gyökérzöldség
- Petrezselyem
- karalábé
- 1 póréhagyma
- vaj
- Kurkuma
- só
- Fekete bors
Nokedli
- 1 tojás
- 1 teáskanál vaj
- 3 evőkanál búzadara
HIRDETŐ
Eljárás
20 perc.
1. Lépés
A pórért a vajat habosra verjük.
2. Lépés
Hozzáadjuk a kockára vágott zöldséget, a fűszereket és egy ideig pároljuk.
3. Lépés
Adjunk hozzá fűszereket és öntsük le vízzel.
4. Lépés
Főzzük puhára.
5. Lépés
Összekeverjük a galuska összetevőit, szükség esetén több grízt adunk hozzá.
6. Lépés
Ha a zöldség lágy, akkor galuskaszedőn keresztül beledobjuk a vízbe.
7. Lépés
Főzzük, amíg fel nem jönnek a felszínre és leszedjük.
8. Lépés
Jó étvágyat!