HIRDETŐ
Forrás: Youtube
Házias csirkeszárnyleves
Ha könnyű, de mégis magyaros ételre vágysz, itt a családi ebédre szánt csirkeszárnyleves.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 10 ks csirkeszárny
- mirelit borsó
- vaj
- liszt
- tejföl
- napraforgóolaj
- tojás
- só bors
HIRDETŐ
Eljárás
120 perc.
1. Lépés
A csirkeszárnyakat kettévágjuk, sóval, borssal és olajjal megöntjük és egy tálba rakjuk. És 200 fokos előmelegített sütőben aranybarnára sütjük.
2. Lépés
Közben a zöldségeket leforrázzuk, és a megsült csirkeszárnyakat felöntjük a zöldséglével. Ezt tovább sütjük.
3. Lépés
Ha megvan a zöldségeket is beleöntjük a levesbe. Galuskával tálalhatjuk.