HIRDETŐ

Forrás: Einladung_zum_Essen from pixabay

Hokkaido leves tejszínnel

Ez az ízletes és tápláló leves tele van kalciummal és vitaminokkal, ideális a hideg napokra. Könnyen elkészíthető, és remek módja annak, hogy több zöldséget illesszünk az étrendünkbe.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 1 db Hokkaido tök Hozzáadott
  • 1 db The Onion Hozzáadott
  • 2 gerezd Fokhagyma Hozzáadott
  • 1 l Zöldségleves Hozzáadott
  • 200 ml főzőtejszín Hozzáadott
  • 2 teáskanál Hozzáadott
  • 1 teáskanál őrölt fekete bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

Tisztítsa meg a tököt, távolítsa el a magokat, majd vágja kis darabokra. Hámozza meg a hagymát és a fokhagymát, majd vágja apróra.

2. Lépés

Némi olajban pirítsa meg a hagymát és a fokhagymát, amíg üveges nem lesz. Adj hozzá tököt, és pirítsd további 2 percig.

3. Lépés

Adj hozzá zöldség alaplevet, sót és borsot. Hagyd főni körülbelül 15-20 percig, amíg a tök meg nem puhul.

4. Lépés

Turmixolja össze az immersziós mixer segítségével a levest, amíg sima nem lesz. Majd adjon hozzá tejszínt, és még egy ideig főzzön.

5. Lépés

Kóstolja meg és szükség esetén ízesítse.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új