HIRDETŐ
Forrás: Einladung_zum_Essen from pixabay
Hokkaido leves tejszínnel
Ez az ízletes és tápláló leves tele van kalciummal és vitaminokkal, ideális a hideg napokra. Könnyen elkészíthető, és remek módja annak, hogy több zöldséget illesszünk az étrendünkbe.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 1 db Hokkaido tök
- 1 db The Onion
- 2 gerezd Fokhagyma
- 1 l Zöldségleves
- 200 ml főzőtejszín
- 2 teáskanál só
- 1 teáskanál őrölt fekete bors
HIRDETŐ
Eljárás
30 perc.
1. Lépés
Tisztítsa meg a tököt, távolítsa el a magokat, majd vágja kis darabokra. Hámozza meg a hagymát és a fokhagymát, majd vágja apróra.
2. Lépés
Némi olajban pirítsa meg a hagymát és a fokhagymát, amíg üveges nem lesz. Adj hozzá tököt, és pirítsd további 2 percig.
3. Lépés
Adj hozzá zöldség alaplevet, sót és borsot. Hagyd főni körülbelül 15-20 percig, amíg a tök meg nem puhul.
4. Lépés
Turmixolja össze az immersziós mixer segítségével a levest, amíg sima nem lesz. Majd adjon hozzá tejszínt, és még egy ideig főzzön.
5. Lépés
Kóstolja meg és szükség esetén ízesítse.