HIRDETŐ

Forrás: rimmabondarenko

Holland szósz

A holland szósz ízletes és gazdag ízekben, ideális különböző ételekhez.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 2 db tojássárgája Hozzáadott
  • 1 kanál Mustár Hozzáadott
  • 150 g vaj Hozzáadott
  • 2 kanalak fehér bor Hozzáadott
  • 1 kanál Citromlé Hozzáadott
  • 1 Csipet Hozzáadott
  • 1 Csipet őrölt fekete bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

Olvassz a vajat egy kis lábasban közepes hőfokon, amint a vaj elolvadt, vedd le a tűzről.

2. Lépés

Egy tálban keverje össze a tojássárgáját, a mustárt, a fehér bort és a citromlevet. Egy habverővel keverje össze, amíg a szósz sima nem lesz.

3. Lépés

Fokozatosan adja hozzá az olvasztott vajat a keverékhez, folyamatosan keverje, hogy az összes hozzávaló tökéletesen összekeveredjen.

4. Lépés

Adj hozzá sót és fekete borsot ízlés szerint. Keverd meg újra.

5. Lépés

Az öntet kész az felszolgálásra. Melegen vagy lehűtve kínálhatod.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új