HIRDETŐ

Forrás: Pixabay

Ideális Tonhal krém lilahagymával

Ez a tonhal krém lilahagymával nem csak finom, de elkészítése is gyors és egyszerű. Ideális választás vendégek előtt vagy akár egy hétvégi piknikre is. Jól illik pirítósra, zsemlyére, vagy friss zöldségekkel tálalva.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 2 doboz tonhal olajban Hozzáadott
  • 2 nagy lilahagyma Hozzáadott
  • 2 evőkanál majonéz Hozzáadott
  • 1 evőkanál Mustár Hozzáadott
  • 1 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 1 ks citrom Hozzáadott
  • só és bors ízlés szerint Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

20 perc.
1. Lépés

Áztassuk be a tonhalat egy tálba, majd szűrjük le róla az olajat.

2. Lépés

A lilahagymákat pucoljuk meg, majd vágjuk őket apróra.

3. Lépés

A fokhagymát is pucoljuk meg, és zúzzuk össze.

4. Lépés

Keverjük össze a tonhalat, a lilahagymát, a majonézt, a mustárt és a fokhagymát egy tálban.

5. Lépés

Nyomjuk ki a citrom levét, és adjuk a krémhez. Sóval és borssal ízesítsük.

6. Lépés

Keverjük jól össze az összes hozzávalót, majd hagyjuk állni a krémet legalább 10 percig, hogy az ízek összeérjenek.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új