HIRDETŐ

Ízes grízgaluska leves

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
5
  • 112 Fej közepes vöröshagyma Hozzáadott
  • 3 Szál Petrezselyem Hozzáadott
  • 112 ks kis zeller Hozzáadott
  • 112 kk fekete bors őrölt Hozzáadott
  • 112 teáskanál petrezselyem szárított Hozzáadott
  • 3 dkg zeller szárított Hozzáadott
  • 3 ek napraforgó olaj Hozzáadott
  • 712 ks tojás Hozzáadott
  • 9 evőkanál búzadara Hozzáadott
  • 112 ek sertészsír Hozzáadott
  • só ízlés szerint Hozzáadott
  • bors ízlés szerint Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

20 perc.
1. Lépés

Felkockázzuk a hagymát, kevés vízben és zsiradékban megpároljuk. Hozzáadjuk a zöldségféléket, melyeket előtte feldaraboltunk. Fedő alatt pároljuk egy picit.

2. Lépés

Felöntjük vízzel, fűszerezzük.

3. Lépés

Közben elkészítjük a galuskát. A hozzávalókat egy tálban villával összekavarjuk, és betesszük a hűtőbe míg nincs rá szükség.

4. Lépés

Ha a zöldségek megfőttek, akkor hozzáadjuk a galuskákat. Felforraljuk a levest, és evőkanállal beleszaggatjuk a levesbe. 2-3 perc alatt megfő a galuska, aztán ajánlatos főzés után fedő alatt hagyni fogyasztásig.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új