HIRDETŐ

Ízes grízgaluska leves

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
5
  • 112 Fej közepes vöröshagyma Hozzáadott
  • 3 Szál Petrezselyem Hozzáadott
  • 112 ks kis zeller Hozzáadott
  • 112 kk fekete bors őrölt Hozzáadott
  • 112 teáskanál petrezselyem szárított Hozzáadott
  • 3 dkg zeller szárított Hozzáadott
  • 3 ek napraforgó olaj Hozzáadott
  • 712 ks tojás Hozzáadott
  • 9 evőkanál búzadara Hozzáadott
  • 112 ek sertészsír Hozzáadott
  • só ízlés szerint Hozzáadott
  • bors ízlés szerint Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

20 perc.
1. Lépés

Felkockázzuk a hagymát, kevés vízben és zsiradékban megpároljuk. Hozzáadjuk a zöldségféléket, melyeket előtte feldaraboltunk. Fedő alatt pároljuk egy picit.

2. Lépés

Felöntjük vízzel, fűszerezzük.

3. Lépés

Közben elkészítjük a galuskát. A hozzávalókat egy tálban villával összekavarjuk, és betesszük a hűtőbe míg nincs rá szükség.

4. Lépés

Ha a zöldségek megfőttek, akkor hozzáadjuk a galuskákat. Felforraljuk a levest, és evőkanállal beleszaggatjuk a levesbe. 2-3 perc alatt megfő a galuska, aztán ajánlatos főzés után fedő alatt hagyni fogyasztásig.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek