HIRDETŐ
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/ONBcVqxPzv54SJWuKMjM/b29b5d407588c5889a79852b0485a6.jpeg)
Ízletes húsvéti sonkatál
Készítsd el ezt az isteni receptet kizárólag egészséges alapanyagokból.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
2
- 1 kg pácolt sonka
- 1 ks vöröshagyma
- 1 ks fokhagyma
- 5 ks egész bors
- 3 ks babérlevél
- 20 gr friss torma
- 1 ek üveges torma
- 2 Slice friss kenyér
- 1 csipet salátakeverék
- snidling petrezselyem
- 1 ks citrom
- 1 ek olívaol
HIRDETŐ
Eljárás
10 perc.
1. Lépés
Egy tál vízben elkezdjük felforralni a sonkát a vöröshagymával, a babérlevelekkel, a fokhagymákkal és a borssal.Majd ezt hagyjuk a levében kihűlni.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/ONBcVqxPzv54SJWuKMjM/44f46dded4f6e40df1e62465416b91.jpeg)
2. Lépés
Ha kihűlt szeljük fel a sonkát.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/ONBcVqxPzv54SJWuKMjM/961f44a861dd9f74c7204623ac7047.jpeg)
3. Lépés
És egy tálon helyezzük el a következő hozzávalókkal: torma, salátakeverék, citrom, zöldfűszerek és a kenyérszeletek.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/ONBcVqxPzv54SJWuKMjM/16979290391c02b1e3750c35141b84.jpeg)
4. Lépés
Végül egy kis olívaolajjal díszítsük a tetejét.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/ONBcVqxPzv54SJWuKMjM/e61417ce2556d24a1bbdbfe45c1c09.jpeg)