HIRDETŐ
Ízletes húsvéti sonkatál
Készítsd el ezt az isteni receptet kizárólag egészséges alapanyagokból.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
2
- 1 kg pácolt sonka
- 1 ks vöröshagyma
- 1 ks fokhagyma
- 5 ks egész bors
- 3 ks babérlevél
- 20 gr friss torma
- 1 ek üveges torma
- 2 Slice friss kenyér
- 1 csipet salátakeverék
- snidling petrezselyem
- 1 ks citrom
- 1 ek olívaol
HIRDETŐ
Eljárás
10 perc.
1. Lépés
Egy tál vízben elkezdjük felforralni a sonkát a vöröshagymával, a babérlevelekkel, a fokhagymákkal és a borssal.Majd ezt hagyjuk a levében kihűlni.
2. Lépés
Ha kihűlt szeljük fel a sonkát.
3. Lépés
És egy tálon helyezzük el a következő hozzávalókkal: torma, salátakeverék, citrom, zöldfűszerek és a kenyérszeletek.
4. Lépés
Végül egy kis olívaolajjal díszítsük a tetejét.