HIRDETŐ

Forrás: botamochi from Getty Images

Káposztaleves

Ez egy olyan leves, amit már számtalanszor elkészítettem. Ez a fajta káposztaleves boldoggá tesz a téli napokon, és ez egy olyan étel, amely nem szenved hiányt sem ízben, sem tápanyagban.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 1 darab Kisebb fej káposzta Hozzáadott
  • 1 darab nagy sárgarépa Hozzáadott
  • 1 darab Petrezselyem Hozzáadott
  • 1 darab zeller Hozzáadott
  • 150 gramm angol szalonna Hozzáadott
  • 1 darab The Onion Hozzáadott
  • 2 Szegfűszeg Fokhagyma Hozzáadott
  • 2 Kanálok Vaj Hozzáadott
  • só, bors Hozzáadott
  • 112 liter Húsleves Hozzáadott
  • 2 Kanálok sima liszt Hozzáadott
  • Petrezselyemzöld ága Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

45 perc.
1. Lépés

Vágjuk a káposztát vékony metéltre. Ne aggódj, ez egy kis kihívást jelenthet, de az eredmény megéri. 2. A szalonnát kisebb darabokra vágjuk, és az olvasztott vajban megpirítjuk az apróra vágott hagymával és fokhagymával.

2. Lépés

Adja hozzá a reszelt sárgarépát, a petrezselymet és a zellert, és egy ideig együtt párolja.

3. Lépés

Ezután adjuk hozzá az apróra vágott káposztát. Párolja a káposztát közepes lángon, és időnként keverje meg, hogy ne égjen meg.

4. Lépés

Amikor a káposzta félig megpuhult, liszttel meghintjük, elkeverjük, és felöntjük a húslevessel. A levest sóval és borssal ízesítjük.

5. Lépés

Főzés után sűrítse be a levest víz és liszt keverékével, és hagyja, hogy buborékosodjon. Tálaláskor megszórjuk apróra vágott petrezselyemmel.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek