HIRDETŐ

Forrás: botamochi from Getty Images

Káposztaleves

Ez egy olyan leves, amit már számtalanszor elkészítettem. Ez a fajta káposztaleves boldoggá tesz a téli napokon, és ez egy olyan étel, amely nem szenved hiányt sem ízben, sem tápanyagban.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 1 darab Kisebb fej káposzta Hozzáadott
  • 1 darab nagy sárgarépa Hozzáadott
  • 1 darab Petrezselyem Hozzáadott
  • 1 darab zeller Hozzáadott
  • 150 gramm angol szalonna Hozzáadott
  • 1 darab The Onion Hozzáadott
  • 2 Szegfűszeg Fokhagyma Hozzáadott
  • 2 Kanálok Vaj Hozzáadott
  • só, bors Hozzáadott
  • 112 liter Húsleves Hozzáadott
  • 2 Kanálok sima liszt Hozzáadott
  • Petrezselyemzöld ága Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

45 perc.
1. Lépés

Vágjuk a káposztát vékony metéltre. Ne aggódj, ez egy kis kihívást jelenthet, de az eredmény megéri. 2. A szalonnát kisebb darabokra vágjuk, és az olvasztott vajban megpirítjuk az apróra vágott hagymával és fokhagymával.

2. Lépés

Adja hozzá a reszelt sárgarépát, a petrezselymet és a zellert, és egy ideig együtt párolja.

3. Lépés

Ezután adjuk hozzá az apróra vágott káposztát. Párolja a káposztát közepes lángon, és időnként keverje meg, hogy ne égjen meg.

4. Lépés

Amikor a káposzta félig megpuhult, liszttel meghintjük, elkeverjük, és felöntjük a húslevessel. A levest sóval és borssal ízesítjük.

5. Lépés

Főzés után sűrítse be a levest víz és liszt keverékével, és hagyja, hogy buborékosodjon. Tálaláskor megszórjuk apróra vágott petrezselyemmel.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új