HIRDETŐ

Karfiolfasírt

A karfiolfasírt egy egészséges és ízletes alternatíva a hagyományos húsfasírthoz. Elkészítése egyszerű és gyors, így tökéletes választás a hét minden napjára. Tálalhatjuk főételként vagy köretként is.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 1 darab közepes méretű karfiol Hozzáadott
  • 2 evőkanál liszt Hozzáadott
  • 1 ks tojás Hozzáadott
  • 1 Csésze zsemlemorzsa Hozzáadott
  • 1 teáskanál Hozzáadott
  • 1 teáskanál őrölt fekete bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

A karfiolt mossuk meg, és kisebb rózsáira szedjük szét. Egy lábasban főzzük meg a karfiolt, amíg megpuhul. Szűrjük le a vizet, és hagyjuk a karfiolt kihűlni.

2. Lépés

Amíg a karfiol hűl, egy nagy tálban keverjük össze a lisztet, a tojást, a zsemlemorzsát, a sót és a borsot. Adjuk hozzá a karfiolt, és óvatosan keverjük össze, hogy minden rózsa jól bevonódjon.

3. Lépés

Melegítsünk fel egy serpenyőt közepes lángon, és adjunk hozzá egy kis olajat. A bevonatú karfiolt óvatosan helyezzük a serpenyőbe, és pirítsuk aranybarnára mindkét oldalát. Tálaljuk melegen.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek