HIRDETŐ

Karfiolfasírt

A karfiolfasírt egy egészséges és ízletes alternatíva a hagyományos húsfasírthoz. Elkészítése egyszerű és gyors, így tökéletes választás a hét minden napjára. Tálalhatjuk főételként vagy köretként is.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 1 darab közepes méretű karfiol Hozzáadott
  • 2 evőkanál liszt Hozzáadott
  • 1 ks tojás Hozzáadott
  • 1 Csésze zsemlemorzsa Hozzáadott
  • 1 teáskanál Hozzáadott
  • 1 teáskanál őrölt fekete bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

A karfiolt mossuk meg, és kisebb rózsáira szedjük szét. Egy lábasban főzzük meg a karfiolt, amíg megpuhul. Szűrjük le a vizet, és hagyjuk a karfiolt kihűlni.

2. Lépés

Amíg a karfiol hűl, egy nagy tálban keverjük össze a lisztet, a tojást, a zsemlemorzsát, a sót és a borsot. Adjuk hozzá a karfiolt, és óvatosan keverjük össze, hogy minden rózsa jól bevonódjon.

3. Lépés

Melegítsünk fel egy serpenyőt közepes lángon, és adjunk hozzá egy kis olajat. A bevonatú karfiolt óvatosan helyezzük a serpenyőbe, és pirítsuk aranybarnára mindkét oldalát. Tálaljuk melegen.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Olcsó ételek

483 receptek

Mascarpone

131 receptek

Desszert

1887 receptek

Apple

346 receptek

Húsételek

1195 receptek

Gyors ételek

2029 receptek

Sütemények

826 receptek

Karfiol

66 receptek

Banán

104 receptek

Ebéd

2496 receptek