HIRDETŐ
Forrás: FB: Jedlo je krásne
Kelkáposzta főzelék liszt nélkül
Nagyszerű és laktató friss káposztaleves kolbásszal.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 1 fej Friss káposzta
- 2 db Nagy krumplik
- 1 db nagy hagyma
- 3 gerezd Fokhagyma
- 1 kolbász
- 2 liter Víz
- 3 evőkanál olaj
- só és bors
- 1 TK Paprika
- 2 db babérlevél
- Majoránna
HIRDETŐ
Eljárás
60 perc.
1. Lépés
Kezdje azzal, hogy meghámozza és apró darabokra vágja a krumplit.
2. Lépés
Ezután olajon pirítsa meg a finomra vágott hagymát, amíg nem lesz puha és átlátszó. Adj hozzá fokhagymagerezdeket és együtt pirítsd őket egy darabig.
3. Lépés
Ebben a fázisban adhat hozzá paprikát és egy darab apróra vágott kolbászt is. 3. Most adjon hozzá aprított káposztát és öntse le vízzel. Szórjon bele babérlevelet, majorannát, sót és borst.
4. Lépés
A főzés végén ne felejtse el hozzáadni a leveshez a burgonyát és főzze puhára.