HIRDETŐ

Forrás: facebook

Kiváló Cukkinis tócsni sütőben

A cukkinis tócsni egy kiváló választás lehet az étrendbe, melyet egyszerű elkészíteni és meglehetősen ízletes módja a cukkini felhasználásának. A sütőben így olaj nélkül preparálhatjuk, stabil hőmérsékletek alatt, ami miatt nem szívódik meg feleslegesen az olajjal, így egészségesebb.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 2 Közepes cukkini Hozzáadott
  • 2 tojás Hozzáadott
  • 2 evőkanál zsemlemorzsa Hozzáadott
  • 1 teáskanál Hozzáadott
  • 12 teáskanál őrölt feketebors Hozzáadott
  • 2 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 100 g reszelt sajt Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

Mossuk meg a cukkinit és szárítsuk meg. A héját ne hámozzuk le.

2. Lépés

A cukkinit reszeljük le, majd sózzuk meg és hagyjuk állni 10 percet.

3. Lépés

A megsózott cukkinit csavarjuk ki, hogy minél kevesebb nedvesség maradjon benne.

4. Lépés

Ízlés szerint adjunk hozzá aprított fokhagymát, borsot, tojást, zsemlemorzsát és a reszelt sajtot.

5. Lépés

A masszát alaposan keverjük össze.

6. Lépés

A sütőt előmelegítjük 200 fokra.

7. Lépés

Egy sütőpapírral bélelt tepsire, kanállal halmozzuk a masszát, és lapítsuk le őket.

8. Lépés

A tepsit helyezzük a pre-heated sütőbe és süssük 25-30 percig, vagy addig, amíg a tócsni aranybarnára sül.

9. Lépés

A sült cukkinis tócsnikat a sütőből kivéve hagyjuk néhány percig hűlni, majd tálalhatjuk.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új