HIRDETŐ

Forrás: GMVozd for Getty Images

Klasszikus homár

Élvezze a frissen elkészített, klasszikus homárt, ami igazi kulináris élvezetet nyújt. Ez az egyszerű, de rafinált étel finom fűszeres vajjal készül, és tökéletes választás különleges alkalmakra.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
2

Kalapács

  • 2 Darab élő homárok Hozzáadott
  • 10 l víz Hozzáadott
  • 2 Teáskanál Hozzáadott

Fűszeres vaj

  • 100 Gram vaj Hozzáadott
  • 2 Csokor Friss tárkony Hozzáadott
  • 1 Fióktelep friss rozmaring Hozzáadott
  • 2 Toes fokhagyma Hozzáadott
  • 1 Teáskanál Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

Hozza a vizet forrásba egy nagy fazékban. Sózza meg a vizet és adja hozzá a homárokat. Főzze őket 15 percig.

2. Lépés

Közben olvassza fel a vajat egy kis serpenyőben, és adja hozzá a fűszereket és a fokhagymát. Alacsony lángon 10 percig főzze.

3. Lépés

Vegye ki a homárokat a vízből és felezze meg őket. Csepegtessen fűszeres vajat a húsra.

4. Lépés

Azonnal szolgálja fel a homárt, friss citromlével és petrezselyemmel díszítve.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új