HIRDETŐ

Forrás: GMVozd for Getty Images

Klasszikus homár

Élvezze a frissen elkészített, klasszikus homárt, ami igazi kulináris élvezetet nyújt. Ez az egyszerű, de rafinált étel finom fűszeres vajjal készül, és tökéletes választás különleges alkalmakra.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
2

Kalapács

  • 2 Darab élő homárok Hozzáadott
  • 10 l víz Hozzáadott
  • 2 Teáskanál Hozzáadott

Fűszeres vaj

  • 100 Gram vaj Hozzáadott
  • 2 Csokor Friss tárkony Hozzáadott
  • 1 Fióktelep friss rozmaring Hozzáadott
  • 2 Toes fokhagyma Hozzáadott
  • 1 Teáskanál Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

Hozza a vizet forrásba egy nagy fazékban. Sózza meg a vizet és adja hozzá a homárokat. Főzze őket 15 percig.

2. Lépés

Közben olvassza fel a vajat egy kis serpenyőben, és adja hozzá a fűszereket és a fokhagymát. Alacsony lángon 10 percig főzze.

3. Lépés

Vegye ki a homárokat a vízből és felezze meg őket. Csepegtessen fűszeres vajat a húsra.

4. Lépés

Azonnal szolgálja fel a homárt, friss citromlével és petrezselyemmel díszítve.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek