HIRDETŐ

Klasszikus kakaós csiga

A kakaós csiga tökéletes választás reggelire, uzsonnára, vagy akár vacsorára is.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 250 g liszt Hozzáadott
  • 2 evőkanál kakaópor Hozzáadott
  • 12 teáskanál szódabikarbóna Hozzáadott
  • 12 teáskanál szódabikarbóna Hozzáadott
  • 100 g cukor Hozzáadott
  • 1 tojás Hozzáadott
  • 80 ml olaj Hozzáadott
  • 150 ml tej Hozzáadott
  • 12 teáskanál vaníliakivonat Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

40 perc.
1. Lépés

A lisztet, kakaóport, szódabikarbónát, sütőport és cukrot egy tálban összekeverjük.

2. Lépés

Hozzáadjuk a tojást, olajat, tejet és vaníliakivonatot, és jól összekeverjük.

3. Lépés

A tésztát átgyúrjuk, és kb. 1 cm vastagra nyújtjuk.

4. Lépés

A tésztát 180 fokra előmelegített sütőben 20-25 perc alatt megsütjük.

5. Lépés

Amikor a kakaós csiga kihűlt, felszeleteljük és tetszés szerint díszítjük.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új