HIRDETŐ
Forrás: Pixabay: Zozz_
Kocsonya füstölt hússal
Ez egy hagyományos magyar étel, melyet főleg télen szoktak elkészíteni. A füstölt hús és a zselatinos állaga miatt rendkívül ízletes és laktató.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
8
- 11⁄2 kg füstölt sertéshús (csülök, orjaleves hús)
- 1 Fej hagyma
- 5 szem fokhagyma
- 10 szem bors
- 2 ks babérlevél
- 2 teáskanál só
HIRDETŐ
Eljárás
480 perc.
1. Lépés
1. lépés: Hús előkészítése
2. Lépés
2. lépés: Zöldségek hozzáadása
3. Lépés
3. lépés: Főzés
4. Lépés
4. lépés: Szűrés
5. Lépés
5. lépés: Tálalás