HIRDETŐ

Kolbászos krumplileves

A kolbászos krumplileves egy igazi magyar klasszikus, amit egyszerű elkészíteni, és biztosan mindenki szeretni fogja. Összetevői között ott van a füstölt kolbász, a burgonya és az ínycsiklandó fűszerek, amik tökéletesen illeszkednek egymáshoz. Tálalja forrón, friss, ropogós kenyeret kínálva mellé!

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 g krumpli Hozzáadott
  • 200 g füstölt kolbász Hozzáadott
  • 1 ks vöröshagyma Hozzáadott
  • 1 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 1 csokor Petrezselyem Hozzáadott
  • 1 teáskanál Paprika Hozzáadott
  • 1 teáskanál Hozzáadott
  • 1 teáskanál bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

1. lépés: A hagymákat aprítsa fel

2. Lépés

2. lépés: A kolbászt vágja karikákra

3. Lépés

3. lépés: A krumplit hámozza meg és vágja kockákra

4. Lépés

4. lépés: Dinsztelje a hagymákat egy nagy fazékban, majd adjon hozzá kolbászt és fűszereket

5. Lépés

5. lépés: Adjon hozzá vizet és a kockákra vágott krumplit, főzze kb. 20-25 percig

6. Lépés

6. lépés: Adjunk hozzá aprított petrezselymet és forralja még 5 percig

7. Lépés

7. lépés: Szerverálja melegen, friss kenyeret kínálva mellé

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új