HIRDETŐ

Könnyű Cseresznyés Pudingos Pite

A cseresznyés pudingos pite egy könnyű és ízletes desszert, amely tökéletes választás a nyári időszakban. A piskóta alapra helyezett friss cseresznye és vaníliapuding töltelék tökéletesen kiegészíti egymást.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
8
  • 200 g liszt Hozzáadott
  • 150 g cukor Hozzáadott
  • 1 teáskanál sütőpor Hozzáadott
  • 1 tojás Hozzáadott
  • 100 g vaj Hozzáadott
  • 500 g friss cseresznye Hozzáadott
  • 2 tasak vaníliapudingpor Hozzáadott
  • 600 ml tej Hozzáadott
  • 300 ml tejszín Hozzáadott
  • 2 evőkanál porcukor Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

45 perc.
1. Lépés

Készítsen piskótatésztát a liszt, a cukor, a sütőpor, a tojás és a vaj összekeverésével. A masszát nyújtsa ki és bélelje ki vele egy kerek tortaformát.

2. Lépés

Mossa meg és magozza ki a cseresznyét, majd tegye félre.

3. Lépés

Készítsen vaníliapudingot a pudingporból és a tejből a csomagoláson található utasítások szerint.

4. Lépés

Öntse a vaníliapudingot a piskótalapra, majd szórja meg a cseresznyével.

5. Lépés

Keverje fel a tejszínt a porcukorral, majdhabbá verje. Kenje rá a tejszínhabot a cseresznyére.

6. Lépés

Tegye a pitét hűtőbe legalább 1 órára, majd szeletelje fel és tálalja.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új