HIRDETŐ

Forrás: Pixabay

Könnyű és finom Bundás kalács

A bundás kalács egy könnyű és finom desszert, amelyet gyakran szolgálnak fel hétvégi reggelire vagy bármilyen különleges alkalomra. A bundás kalács alapja egy egyszerű kalács, amit tojásba forgatnak és egy finom, aranybarna bundát kap. Ezután porcukorba forgatják és melegen szolgálják fel.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 8 Slice kalács Hozzáadott
  • 4 tojás Hozzáadott
  • 2 dl tej Hozzáadott
  • 1 Csomag vaníliás cukor Hozzáadott
  • 12 Csomag sütőpor Hozzáadott
  • 1 csipet Hozzáadott
  • 2 dl olaj Hozzáadott
  • 1 tasak porcukor Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

Verjük fel a tojásokat egy nagy tálba, majd adjuk hozzá a tej, a vaníliás cukrot, a sütőport és a sót.

2. Lépés

Nyomkodjuk bele a kalácsszeleteket a tojásos keverékbe, majd hagyjuk, hogy egy kicsit beszívják a folyadékot.

3. Lépés

Melegítsünk olajat egy nagy serpenyőben, majd forgassuk meg benne a kalácsszeleteket, amíg mindkét oldaluk aranybarna nem lesz.

4. Lépés

Vegyük ki a szeleteket a serpenyőből és hagyjuk, hogy a felesleges olaj lecsöpögjön róluk.

5. Lépés

Forgassuk meg a bundás kalács szeleteket porcukorban, majd tálaljuk melegen.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek