HIRDETŐ

Forrás: Pixabay

Könnyű és finom Bundás kalács

A bundás kalács egy könnyű és finom desszert, amelyet gyakran szolgálnak fel hétvégi reggelire vagy bármilyen különleges alkalomra. A bundás kalács alapja egy egyszerű kalács, amit tojásba forgatnak és egy finom, aranybarna bundát kap. Ezután porcukorba forgatják és melegen szolgálják fel.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 8 Slice kalács Hozzáadott
  • 4 tojás Hozzáadott
  • 2 dl tej Hozzáadott
  • 1 Csomag vaníliás cukor Hozzáadott
  • 12 Csomag sütőpor Hozzáadott
  • 1 csipet Hozzáadott
  • 2 dl olaj Hozzáadott
  • 1 tasak porcukor Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

Verjük fel a tojásokat egy nagy tálba, majd adjuk hozzá a tej, a vaníliás cukrot, a sütőport és a sót.

2. Lépés

Nyomkodjuk bele a kalácsszeleteket a tojásos keverékbe, majd hagyjuk, hogy egy kicsit beszívják a folyadékot.

3. Lépés

Melegítsünk olajat egy nagy serpenyőben, majd forgassuk meg benne a kalácsszeleteket, amíg mindkét oldaluk aranybarna nem lesz.

4. Lépés

Vegyük ki a szeleteket a serpenyőből és hagyjuk, hogy a felesleges olaj lecsöpögjön róluk.

5. Lépés

Forgassuk meg a bundás kalács szeleteket porcukorban, majd tálaljuk melegen.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új