HIRDETŐ
Forrás: NoirChocolate from Getty Images
Krémleves karalábégombóckával
Ez a krémleves karalábégombóckával kiváló választás az egészséges táplálkozáshoz. Tele van vitaminokkal és ásványi anyagokkal, könnyen elkészíthető és nagyszerűen ízlik.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 2 darab karalábé
- 2 darab sárgarépa
- 1 darab The Onion
- 2 EK vaj
- 11⁄2 l Húsleves
- 200 ml főzőtejszín
- 1 darab babérlevél
- 1 tk őrölt fekete bors
- 1 tk só
- Sült kenyér
HIRDETŐ
Eljárás
35 perc.
1. Lépés
Aprítsuk fel a karalábét, a sárgarépát és a hagymát kis kockákra.
2. Lépés
Egy serpenyőben megolvasztjuk a vajat és a zöldségeket rajta pirítjuk, amíg meg nem puhulnak.
3. Lépés
Hozzáadjuk a fűszereket és a babérlevelet.
4. Lépés
Leöntjük húslével és hagyjuk főni körülbelül 20 percig.
5. Lépés
A levest simára keverjük, majd hozzáadjuk a főzőtejszínt. Hagyjuk még egy ideig főni.
6. Lépés
Servírozunk meleg, ízlés szerinti fűszernövényekkel megszórt és pirított kenyérdarabokkal.