HIRDETŐ

Lecsós tarjaszelet tarhonyával

A Lecsós tarjaszelet tarhonyával az igazi magyar konyha csúcsa. Az ínycsiklandó szeletelt császárhús pikáns lecsóban sült, és kis hajós tarhonyával készült. A tökéletes ötvözete a hagyományos magyar ételeknek. Készítsük el ezt a fogást és kápráztassuk el vele vendégeinket.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 4 Slice tarjaszelet Hozzáadott
  • 4 paradicsom Hozzáadott
  • 2 nagy fej hagyma Hozzáadott
  • 4 zöldpaprika Hozzáadott
  • 2 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 2 csipet őrölt pirospaprika Hozzáadott
  • só és bors ízlés szerint Hozzáadott
  • 200 g tarhonya Hozzáadott
  • 1 evőkanál napraforgóolaj Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

120 perc.
1. Lépés

A tarjaszeleteket sózzuk, borsozzuk, majd forró olajban mindkét oldalát hirtelen átsütjük.

2. Lépés

A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk, a paprikát és a paradicsomot kis kockákra daraboljuk.

3. Lépés

Ugyanabban a serpenyőben, ahol a húst sütöttük, a hagymát üvegesre pirítjuk, majd a zúzott fokhagymát, a paradicsomot és a paprikát is hozzáadjuk.

4. Lépés

A zöldségeket addig főzzük, amíg a paradicsom teljesen szétfő, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és hozzáadjuk a pirospaprikát.

5. Lépés

A tarjaszeleteket visszatesszük a zöldségekhez, és letakarva, kis lángon további 1-1,5 órán át pároljuk.

6. Lépés

Közben a tarhonyát sós vízben megfőzzük.

7. Lépés

A tarjaszeleteket a lecsós zöldségekkel és a tarhonyával tálaljuk.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új