HIRDETŐ

Lecsós tarjaszelet tarhonyával

A Lecsós tarjaszelet tarhonyával az igazi magyar konyha csúcsa. Az ínycsiklandó szeletelt császárhús pikáns lecsóban sült, és kis hajós tarhonyával készült. A tökéletes ötvözete a hagyományos magyar ételeknek. Készítsük el ezt a fogást és kápráztassuk el vele vendégeinket.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 4 Slice tarjaszelet Hozzáadott
  • 4 paradicsom Hozzáadott
  • 2 nagy fej hagyma Hozzáadott
  • 4 zöldpaprika Hozzáadott
  • 2 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 2 csipet őrölt pirospaprika Hozzáadott
  • só és bors ízlés szerint Hozzáadott
  • 200 g tarhonya Hozzáadott
  • 1 evőkanál napraforgóolaj Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

120 perc.
1. Lépés

A tarjaszeleteket sózzuk, borsozzuk, majd forró olajban mindkét oldalát hirtelen átsütjük.

2. Lépés

A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk, a paprikát és a paradicsomot kis kockákra daraboljuk.

3. Lépés

Ugyanabban a serpenyőben, ahol a húst sütöttük, a hagymát üvegesre pirítjuk, majd a zúzott fokhagymát, a paradicsomot és a paprikát is hozzáadjuk.

4. Lépés

A zöldségeket addig főzzük, amíg a paradicsom teljesen szétfő, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és hozzáadjuk a pirospaprikát.

5. Lépés

A tarjaszeleteket visszatesszük a zöldségekhez, és letakarva, kis lángon további 1-1,5 órán át pároljuk.

6. Lépés

Közben a tarhonyát sós vízben megfőzzük.

7. Lépés

A tarjaszeleteket a lecsós zöldségekkel és a tarhonyával tálaljuk.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Túró

281 receptek

Olcsó ételek

500 receptek

Sütemények

829 receptek

Ebéd

2585 receptek

Tészta

352 receptek

Mascarpone

140 receptek

Húsételek

1230 receptek

Szilva

94 receptek