HIRDETŐ

Lila kincs: Párolt Lilakáposzta recept

Egy könnyen elkészíthető, de mégis finom és egészséges étel, ami a téli időszakban a tökéletes választás lehet.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
2
  • 1 nagy lilakáposzta Hozzáadott
  • 1 evőkanál olaj Hozzáadott
  • 1 evőkanál vöröshagyma apróra vágva Hozzáadott
  • 1 gerezd fokhagyma pürésítve Hozzáadott
  • 14 Csésze víz Hozzáadott
  • és Só bors ízlés szerint Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

25 perc.
1. Lépés

Mossuk meg a lilakáposztát, és vágjuk apróra.

2. Lépés

Egy serpenyőben melegítsük fel az olajat, és adjunk hozzá vöröshagymát és fokhagymát. Sütjük, amíg a hagyma üveges lesz.

3. Lépés

Adjunk hozzá a lilakáposztát és 1/4 csésze vizet. Sózzuk és borsozzuk ízlés szerint.

4. Lépés

Fedjük le a serpenyőt, és főzzük alacsony lángon 10-15 percig, amíg a káposzta puha lesz.

5. Lépés

Tálaljuk melegen.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új