HIRDETŐ
Lisztrózsa rólad

Lisztrózsa rólad

Peanut krémmel és almás lekvárral töltött ruló. Kiváló, lágy ruló, tele kiváló összetevőkkel, ráadásul gluténmentes.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
10

Gyakran

  • 2 db banánok Hozzáadott
  • 2 db Tojás Hozzáadott
  • 30 g Fehérje Hozzáadott

Töltelék

  • 250 g túró finom Hozzáadott
  • 100 g Krémsajt Hozzáadott
  • 30 g Fehérje Hozzáadott
  • 30 g Por alapú mogyoróvaj Hozzáadott
  • 1 EK édesítőszerként datolyaszirupot használtam Hozzáadott
  • 3 EK Víz tej Hozzáadott
  • Alma zselé almás fahéjas lekvár Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

A banánt botmixerrel összeturmixoljuk. Hozzáadjuk a tojássárgáját és bekeverjük a fehérjét.

2. Lépés

A fehérjékből kemény habot verünk és hozzákeverjük a banános keverékhez. A tésztát egyenletesen eloszlatjuk egy sütőpapírral bélelt és olajjal kikent tepsiben. 180 fokon sütjük 10 percig.

3. Lépés

A megsütött tésztáról levesszük a sütőpapírt. Feltekercseljük a tésztát, becsomagoljuk egy konyharuhába és hagyjuk kihűlni.

4. Lépés

Az összes hozzávalót, a lekvárt kivéve, összekeverjük.

5. Lépés

A kihűlt tésztára kenjük a krémet. Egy kicsit hagyjunk a tetejére is. Az elejére (ahonnan fel fogjuk tekerni) tegyük a lekvár csíkot. Feltekerjük és a tetejét megkenjük a maradék krémmel.

6. Lépés

Meglocsolhatjuk csokoládéval és díszíthetjük ízlés szerint. Tegyük be a hűtőbe megdermedni.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új