HIRDETŐ

Forrás: unsplash

Magyar Lecsós sertéskaraj könnyedén

Lecsós sertéskaraj, egy igazán magyaros hangulatot idéző étel. A pikáns paprika, a hús lédús íze, a hagyma és a paradicsom harmóniája egyszerűen ellenállhatatlan. Ez a recept könnyen elkészíthető és garantáltan mindenki kedvence lesz!

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 4 Slice sertéskaraj Hozzáadott
  • 2 evőkanál olaj Hozzáadott
  • 1 vöröshagyma Hozzáadott
  • 2 Szál zöldpaprika Hozzáadott
  • 2 ks paradicsom Hozzáadott
  • 4 evőkanál pirospaprika Hozzáadott
  • 2 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • só, bors az ízlés szerint Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

Tisztítsuk meg a húst, vágjuk 4 egyenlő darabra, majd sózzuk, borsozzuk.

2. Lépés

Egy serpenyőben hevítsük fel az olajat, majd pirítsuk meg rajta a hússzeleteket mindkét oldalukon. Vegyük ki a húst a serpenyőből és tegyük félre.

3. Lépés

A visszamaradt zsiradékban pirítsuk meg a finomra vágott hagymát, adjuk hozzá a felszeletelt zöldpaprikát és a paradicsomot, majd pirítsuk további 5-6 percig.

4. Lépés

Adjuk hozzá a pirospaprikát, a zúzott fokhagymát, sózzuk, borsozzuk, majd keverjük össze.

5. Lépés

Tegyük vissza a húst a serpenyőbe a zöldségekre, fedjük le, és lassú tűzön pároljuk 30-40 percig, amíg a hús megpuhul.

6. Lépés

Tálaljuk frissen, melegen, például rizzsel és friss salátával.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új