HIRDETŐ

Forrás: unsplash

Magyar Lecsós sertéskaraj könnyedén

Lecsós sertéskaraj, egy igazán magyaros hangulatot idéző étel. A pikáns paprika, a hús lédús íze, a hagyma és a paradicsom harmóniája egyszerűen ellenállhatatlan. Ez a recept könnyen elkészíthető és garantáltan mindenki kedvence lesz!

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 4 Slice sertéskaraj Hozzáadott
  • 2 evőkanál olaj Hozzáadott
  • 1 vöröshagyma Hozzáadott
  • 2 Szál zöldpaprika Hozzáadott
  • 2 ks paradicsom Hozzáadott
  • 4 evőkanál pirospaprika Hozzáadott
  • 2 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • só, bors az ízlés szerint Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

Tisztítsuk meg a húst, vágjuk 4 egyenlő darabra, majd sózzuk, borsozzuk.

2. Lépés

Egy serpenyőben hevítsük fel az olajat, majd pirítsuk meg rajta a hússzeleteket mindkét oldalukon. Vegyük ki a húst a serpenyőből és tegyük félre.

3. Lépés

A visszamaradt zsiradékban pirítsuk meg a finomra vágott hagymát, adjuk hozzá a felszeletelt zöldpaprikát és a paradicsomot, majd pirítsuk további 5-6 percig.

4. Lépés

Adjuk hozzá a pirospaprikát, a zúzott fokhagymát, sózzuk, borsozzuk, majd keverjük össze.

5. Lépés

Tegyük vissza a húst a serpenyőbe a zöldségekre, fedjük le, és lassú tűzön pároljuk 30-40 percig, amíg a hús megpuhul.

6. Lépés

Tálaljuk frissen, melegen, például rizzsel és friss salátával.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek