HIRDETŐ
Majonézes tonhalkrém
Ez a majonézes tonhalkrém gyorsan és egyszerűen elkészíthető, ami tökéletes választás lehet szendvicsekhez, tortillákhoz vagy megrogyadezett pirítóshoz. A majonéz savanykás, pikáns íze nagyon jól összepárosodik a tonhalkrémmel, így egy finom és laktató ételt kapunk.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 2 doboz konzervált tonhal
- 1 nagy majonéz
- 1 kis vöröshagyma
- 1 Szál zellerszár
- 1 evőkanál citromlé
- Só és friss őrölt bors ízlés szerint
HIRDETŐ
Eljárás
15 perc.
1. Lépés
A konzervált tonhalat szűrőbe tesszük, hogy a felesleges olaj vagy lé kifolyjon belőle.
2. Lépés
A vöröshagymát és a zellerszárat vékony szeletekre vágjuk.
3. Lépés
Egy tálban összekeverjük a tonhalat, a majonézt, a vöröshagymát, a zellerszárat és a citromlevet.
4. Lépés
Sóval és borssal ízesítjük, majd jól összekeverjük.
5. Lépés
Hűtőben tartjuk, amíg tálaljuk.