HIRDETŐ

Forrás: Pixabay: Daria-Yakovleva

Málna fagylalt

Ez a málna fagylalt tökéletes desszert a nyári napokra. Az illatos málna és a tejszínes alap harmonikus párost alkot. A recept egyszerű, gyorsan elkészíthető és garantáltan mindenkit levesz a lábáról.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 g málna Hozzáadott
  • 400 ml habtejszín Hozzáadott
  • 150 g cukor Hozzáadott
  • 2 teáskanál vanília kivonat Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

Először is fog egy nagy tálba öntsük a málnát, majd adjuk hozzá a cukrot és a vanília kivonatot. Hagyjuk az összetevőknek legalább 10 percig összeérni, hogy a málna leve ki tudjon jönni.

2. Lépés

Közben egy másik tálban verjük fel a habtejszínt, amíg kemény habot nem kapunk.

3. Lépés

Majd öntsük a málnás keveréket a habba, és óvatosan keverjük össze.

4. Lépés

A kapott masszát öntsük fagylaltos dobozba vagy formába, és tegyük be a fagyasztóba minimum 4-6 órára.

5. Lépés

A fagylaltot tálalás előtt 10 perccel érdemes kivenni a fagyasztóból, hogy könnyebben formázható legyen.

6. Lépés

A fagylalt tálalásnál adhatunk mellé friss málnát, vagy akár egy kis habot is.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új