HIRDETŐ
Marhahús gombával és borral

Marhahús gombával és borral

Ez egy egyszerű recept, a hús mártással finom ízű.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
6
  • 820 g marhahús Hozzáadott
  • 1 EK Simlis tönkölyliszt Hozzáadott
  • 1 EK lard Hozzáadott
  • 1 The Onion Hozzáadott
  • 800 ml víz Hozzáadott
  • 115 Paradicsom püré Hozzáadott
  • 50 g szárított gomba Hozzáadott
  • 8 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 200 ml vörösbor Hozzáadott
  • 30 g Méz Hozzáadott
  • szárított kakukkfű Hozzáadott
  • szárított bazsalikom Hozzáadott
  • őrölt fekete bors Hozzáadott
  • Hozzáadott
  • 4 színű fűszer Hozzáadott
  • Többnyire kifejezés Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

120 perc.
1. Lépés

A húst nagyobb kockákra vágjuk, megszórjuk sóval és liszttel. Jól összekeverjük, hogy a hús bevonódjon a liszttel.

2. Lépés

A vajon megpirítjuk a felkockázott hagymát, hozzáadjuk a húst, köményt, kakukkfűt, bazsalikomot és pároljuk. Szükség szerint vizet öntünk hozzá.

3. Lépés

Amikor a hús félig puha, hozzáadjuk az öblített, szárított gombákat és a zúzott fokhagymát.

4. Lépés

Amikor a hús puhára főtt, kivesszük egy tálba, az öntetét pedig kézi mixerrel alaposan összemixáljuk. A húst visszatesszük az öntetbe, és mindent összekeverünk, beízesítünk. Burgonyával tálaljuk, a majdnem sajttal megszórt öntettel. Jó étvágyat! :)

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új