HIRDETŐ
Forrás: FB: Čo uvaríme o to sa podelime
Marhahús gombóccal
A galuskás marhahús egy olyan étel, amelyet gyakran főzök otthon, nemcsak az egyszerű elkészítése, hanem az összetéveszthetetlen íze miatt is.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 500 g Marhahús
- 2 darab The Onion
- 400 g Paradicsom
- 2 EK olaj
- 2 tk Sók
- 1 tk őrölt fekete bors
- 1 tk Majorana
HIRDETŐ
Eljárás
90 perc.
1. Lépés
Mossuk meg, szárítsuk meg és vágjuk kisebb darabokra a marhahúst. Hámozza meg és vágja finomra a hagymát.
2. Lépés
Hevítsük fel az olajat egy serpenyőben, és pirítsuk aranyszínűre a hagymát. Mielőtt hozzáadjuk a húst, még egy kicsit sózzuk, hogy jobban süljön.
3. Lépés
Adja hozzá a feldarabolt húst, és minden oldalát barnára pirítsa.
4. Lépés
Amikor a hús megpirult, hozzáadjuk a paradicsomot, a fekete borsot, a majoránnát és a sót. A paradicsomot turmixgépben összeturmixoljuk, és a húshoz adjuk.
5. Lépés
Fedő alatt, közepes lángon párolja a húst körülbelül egy órán át, amíg megpuhul.