HIRDETŐ

Forrás: FB: Čo uvaríme o to sa podelime

Marhahús gombóccal

A galuskás marhahús egy olyan étel, amelyet gyakran főzök otthon, nemcsak az egyszerű elkészítése, hanem az összetéveszthetetlen íze miatt is.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 g Marhahús Hozzáadott
  • 2 darab The Onion Hozzáadott
  • 400 g Paradicsom Hozzáadott
  • 2 EK olaj Hozzáadott
  • 2 tk Sók Hozzáadott
  • 1 tk őrölt fekete bors Hozzáadott
  • 1 tk Majorana Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

90 perc.
1. Lépés

Mossuk meg, szárítsuk meg és vágjuk kisebb darabokra a marhahúst. Hámozza meg és vágja finomra a hagymát.

2. Lépés

Hevítsük fel az olajat egy serpenyőben, és pirítsuk aranyszínűre a hagymát. Mielőtt hozzáadjuk a húst, még egy kicsit sózzuk, hogy jobban süljön.

3. Lépés

Adja hozzá a feldarabolt húst, és minden oldalát barnára pirítsa.

4. Lépés

Amikor a hús megpirult, hozzáadjuk a paradicsomot, a fekete borsot, a majoránnát és a sót. A paradicsomot turmixgépben összeturmixoljuk, és a húshoz adjuk.

5. Lépés

Fedő alatt, közepes lángon párolja a húst körülbelül egy órán át, amíg megpuhul.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új