HIRDETŐ

Forrás: FB: Čo uvaríme o to sa podelime

Marhahús gombóccal

A galuskás marhahús egy olyan étel, amelyet gyakran főzök otthon, nemcsak az egyszerű elkészítése, hanem az összetéveszthetetlen íze miatt is.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 g Marhahús Hozzáadott
  • 2 darab The Onion Hozzáadott
  • 400 g Paradicsom Hozzáadott
  • 2 EK olaj Hozzáadott
  • 2 tk Sók Hozzáadott
  • 1 tk őrölt fekete bors Hozzáadott
  • 1 tk Majorana Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

90 perc.
1. Lépés

Mossuk meg, szárítsuk meg és vágjuk kisebb darabokra a marhahúst. Hámozza meg és vágja finomra a hagymát.

2. Lépés

Hevítsük fel az olajat egy serpenyőben, és pirítsuk aranyszínűre a hagymát. Mielőtt hozzáadjuk a húst, még egy kicsit sózzuk, hogy jobban süljön.

3. Lépés

Adja hozzá a feldarabolt húst, és minden oldalát barnára pirítsa.

4. Lépés

Amikor a hús megpirult, hozzáadjuk a paradicsomot, a fekete borsot, a majoránnát és a sót. A paradicsomot turmixgépben összeturmixoljuk, és a húshoz adjuk.

5. Lépés

Fedő alatt, közepes lángon párolja a húst körülbelül egy órán át, amíg megpuhul.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek