HIRDETŐ

Forrás: Vedrana Sucic from Getty Images

Marinált sertésborda

Ízletes és szaftos marinált sertésborda. Tökéletes választás családi ebédre vagy vacsorára.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

Sertésborda

  • 4 darab sertés szelet Hozzáadott

Pácolás

  • 2 darab fokhagyma Hozzáadott
  • 1 teáskanál Szárított rozmaring Hozzáadott
  • 1 teáskanál szárított kakukkfű Hozzáadott
  • 2 PL Szójaszósz Hozzáadott
  • 2 PL olívaolaj Hozzáadott
  • 12 teáskanál őrölt fekete bors Hozzáadott
  • 12 teáskanál Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

120 perc.
1. Lépés

Készítse elő a húst és a pácot.

2. Lépés

Verje meg a húst, hogy vékonyabb legyen. Mindkét oldalát sózza meg és fűszerezze.

3. Lépés

A tálban keverje össze az összezúzott fokhagymát, rozmaringot, kakukkfűt, szójaszószt és olívaolajat.

4. Lépés

Helyezze a szeleteket a pácban, és pácolja őket legalább 3 órán keresztül a hűtőben.

5. Lépés

Marinálás után a szeleteket aranybarnára sütjük mindkét oldalon a serpenyőben.

6. Lépés

Szolgálja fel ízlés szerint melléklettel.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új