HIRDETŐ
Forrás: Vedrana Sucic from Getty Images
Marinált sertésborda
Ízletes és szaftos marinált sertésborda. Tökéletes választás családi ebédre vagy vacsorára.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
Sertésborda
- 4 darab sertés szelet
Pácolás
- 2 darab fokhagyma
- 1 teáskanál Szárított rozmaring
- 1 teáskanál szárított kakukkfű
- 2 PL Szójaszósz
- 2 PL olívaolaj
- 1⁄2 teáskanál őrölt fekete bors
- 1⁄2 teáskanál Só
HIRDETŐ
Eljárás
120 perc.
1. Lépés
Készítse elő a húst és a pácot.
2. Lépés
Verje meg a húst, hogy vékonyabb legyen. Mindkét oldalát sózza meg és fűszerezze.
3. Lépés
A tálban keverje össze az összezúzott fokhagymát, rozmaringot, kakukkfűt, szójaszószt és olívaolajat.
4. Lépés
Helyezze a szeleteket a pácban, és pácolja őket legalább 3 órán keresztül a hűtőben.
5. Lépés
Marinálás után a szeleteket aranybarnára sütjük mindkét oldalon a serpenyőben.
6. Lépés
Szolgálja fel ízlés szerint melléklettel.