HIRDETŐ

Forrás: madeleinesteinbach from Canva

Medvehagymás krémleves

Ízletes és tápláló leves, amely felmelegít és sok vitamint biztosít. Ez a leves ideális tavasszal, amikor a medvehagyma teljes erejében van.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 200 g Medvefokhagyma Hozzáadott
  • 1 db The Onion Hozzáadott
  • 1 l Zöldségleves Hozzáadott
  • 200 ml főzőtejszín Hozzáadott
  • 2 EK olaj Hozzáadott
  • 1 db fokhagyma Hozzáadott
  • 1 db citrom Hozzáadott
  • 1 TK Hozzáadott
  • 1 TK őrölt fekete bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

Az apróra vágott hagymát és fokhagymát olajon pirítjuk.

2. Lépés

Hozzáadjuk az apróra vágott medvehagymát, és pároljuk néhány percig.

3. Lépés

Zöldséglevesbe öntjük és hagyjuk forrni.

4. Lépés

Amikor a fokhagyma puha, simára turmixoljuk a levest.

5. Lépés

Hozzáadjuk a tejszínt, a sót, a borsot és a citromlevet.

6. Lépés

A levest főzzük és szolgáljuk fel.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új