HIRDETŐ
Forrás: madeleinesteinbach from Canva
Medvehagymás krémleves
Ízletes és tápláló leves, amely felmelegít és sok vitamint biztosít. Ez a leves ideális tavasszal, amikor a medvehagyma teljes erejében van.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 200 g Medvefokhagyma
- 1 db The Onion
- 1 l Zöldségleves
- 200 ml főzőtejszín
- 2 EK olaj
- 1 db fokhagyma
- 1 db citrom
- 1 TK Só
- 1 TK őrölt fekete bors
HIRDETŐ
Eljárás
30 perc.
1. Lépés
Az apróra vágott hagymát és fokhagymát olajon pirítjuk.
2. Lépés
Hozzáadjuk az apróra vágott medvehagymát, és pároljuk néhány percig.
3. Lépés
Zöldséglevesbe öntjük és hagyjuk forrni.
4. Lépés
Amikor a fokhagyma puha, simára turmixoljuk a levest.
5. Lépés
Hozzáadjuk a tejszínt, a sót, a borsot és a citromlevet.
6. Lépés
A levest főzzük és szolgáljuk fel.