HIRDETŐ

Forrás: hsvrs from Getty Images Signature

Medvehagymás vaj

Ízletes és egészséges vaj, ami ideális a pirítósok elkészítéséhez vagy grill ételek mellé. A medvehagyma kivételesen egészséges és az íze igazán kiemelkedik a vajjal együtt.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
10
  • 200 g vaj Hozzáadott
  • 50 g Medvefokhagyma Hozzáadott
  • 1 db citrom Hozzáadott
  • 1 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 12 teáskanál Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

Először előkészítjük az összes hozzávalót. A medvehagymát megmossuk, megszárítjuk és apróra vágjuk.

2. Lépés

Hagyjuk a vajat szobahőmérsékleten megpuhulni, majd tegyük be a mixerbe. Adjunk hozzá aprított fokhagymát, egy fél citrom levét, áttört fokhagymát és sót.

3. Lépés

Alaposan összekeverünk mindent simára.

4. Lépés

A kész vajat áthelyezzük egy tálba, ahol hagyjuk, hogy hűtsük a hűtőben legalább 2 órán át szolgáltatás előtt. Szolgáltatás előtt hagyjuk melegíteni 10 percig szobahőmérsékleten.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új