HIRDETŐ

Forrás: hsvrs from Getty Images Signature

Medvehagymás vaj

Ízletes és egészséges vaj, ami ideális a pirítósok elkészítéséhez vagy grill ételek mellé. A medvehagyma kivételesen egészséges és az íze igazán kiemelkedik a vajjal együtt.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
10
  • 200 g vaj Hozzáadott
  • 50 g Medvefokhagyma Hozzáadott
  • 1 db citrom Hozzáadott
  • 1 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 12 teáskanál Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

Először előkészítjük az összes hozzávalót. A medvehagymát megmossuk, megszárítjuk és apróra vágjuk.

2. Lépés

Hagyjuk a vajat szobahőmérsékleten megpuhulni, majd tegyük be a mixerbe. Adjunk hozzá aprított fokhagymát, egy fél citrom levét, áttört fokhagymát és sót.

3. Lépés

Alaposan összekeverünk mindent simára.

4. Lépés

A kész vajat áthelyezzük egy tálba, ahol hagyjuk, hogy hűtsük a hűtőben legalább 2 órán át szolgáltatás előtt. Szolgáltatás előtt hagyjuk melegíteni 10 percig szobahőmérsékleten.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek