HIRDETŐ
Mexikói tortillák

Mexikói tortillák

Finomság darált hússal

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 g Marhahús pörkölt Hozzáadott
  • 6 lisztből készült tortillák Hozzáadott
  • 1 The Onion Hozzáadott
  • 60 g ízesítetlen vörösbab konzervdobozban Hozzáadott
  • 60 g kukoricakonzerv Hozzáadott
  • 250 g Kemény gouda sajt Hozzáadott
  • Vej Hozzáadott
  • 100 g cheddar sajt Hozzáadott
  • 400 g hámozott paradicsom Hozzáadott
  • olívaolaj Hozzáadott
  • Hozzáadott
  • Fekete bors Hozzáadott
  • Fokhagyma fűszer Hozzáadott
  • Chili paprika Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

A hagymát apróra vágjuk és megpirítjuk olívaolajon. Hozzáadjuk a darált húst, kevés vizet öntünk rá és együtt pároljuk a hagymával.

2. Lépés

Amikor a hús kész, adjunk hozzá babot, kukoricát, apróra vágott paradicsomot és ízesítsük sóval, fekete borssal és fokhagymával.

3. Lépés

Levesszük a tűzről és hagyjuk kihűlni. Ezután a kihűlt tésztára reszelünk 200 g kemény sajtot, összekeverjük, és ízlés szerint adjunk hozzá chili paprikát.

4. Lépés

Elkészítjük a tortillákat.. mindegyiket kitöltjük a keverékkel, feltekercseljük és egymás mellé helyezzük egy sütőtálcába, amelyet olívaolajjal kentünk ki.

5. Lépés

Tegyünk félre 2 adag PL keveréket, és kenjük meg vele az előkészített tortillákat. Ezeket megszórjuk a reszelt sajt maradékával (gouda), majd a cheddar sajttal.

6. Lépés

A kész tortillákat 15 percig 180 C-on sütjük.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új