HIRDETŐ

Forrás: Youtube

Minestone, az olasz zöldségleves

Töménytelen zöldség és parmezán mennyiség.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 1 Fej vöröshagyma Hozzáadott
  • 3 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 2 ks sárgarépa Hozzáadott
  • 1 ks fehérrépa Hozzáadott
  • 10 dkg borsó Hozzáadott
  • 10 dkg konzerv fehérbab Hozzáadott
  • 3 ks szárzeller Hozzáadott
  • 1 ks póréhagyma Hozzáadott
  • 14 Fej kelkáposzta Hozzáadott
  • 14 Fej brokkoli Hozzáadott
  • 14 Fej karfiol Hozzáadott
  • 1 csokor Petrezselyem Hozzáadott
  • 2 Maroknyi nagy koktélparadicsom félbevágva Hozzáadott
  • 1 csokor bazsalikom Hozzáadott
  • Hozzáadott
  • bors Hozzáadott
  • olívaolaj Hozzáadott
  • 1 tk szárított bazsalikom Hozzáadott
  • 1 tk szárított oregánó Hozzáadott
  • 1 tk szárított majoránna Hozzáadott
  • 1 l alaplé Hozzáadott
  • parmezán Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

45 perc.
1. Lépés

A kockára vágott vöröshagymát és fokhagymát egy kevés olívaolajon üvegesre pároljuk, majd megpörgetjük rajta a répákat, az angolzellert és póréhagymát. Egy nagy csokor bazsalikomot és petrezselymet durvára vágunk és hozzáadjuk a zöldséges alapunkhoz a koktélparadicsomokkal együtt.

2. Lépés

Felöntjük alaplével, sózzuk és szárított oregánóval, bazsalikommal és majorannával fűszerezzük, majd 30 percig főzzük. Ezután kerül bele a karfiol, a brokkoli, a kelkáposzta, és mikor már majdnem minden puhára főtt, akkor hozzáadjuka a konzerv fehérbabot és zöldborsót is. Öt perc főzés után tálalhatunk is, egy nagy adag parmezánnal és egy löttyintésnyi olívaolajjal.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új