HIRDETŐ

Forrás: YelenaYemchuk from Getty Images

Mini habcsókok

A mini habcsók az egyik kedvenc süteményem. Tökéletes egy baráti összejövetelre vagy a gyerekek számára.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
25
  • 4 fehérjék Tojás Hozzáadott
  • 200 g Porcukor Hozzáadott
  • 1 teáskanál Borecet Hozzáadott
  • 1 teáskanál Burgonyaliszt Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

90 perc.
1. Lépés

Melegítsük elő a sütőt 120 fokra, és béleljünk ki egy tepsit sütőpapírral.

2. Lépés

A tojásfehérjét verjük kemény habbá. Amikor már majdnem habbá vertük, apránként adjuk hozzá a porcukrot. Ezen a ponton érdemes türelmesnek lenni, és nagyon lassan adagolni a cukrot, hogy a tojásfehérjének legyen ideje felszívni.

3. Lépés

Amikor a keverék sima és fényes, adjuk hozzá a borecetet és a burgonyalisztet. Én azt szeretem ezekben a habcsókokban, hogy az ecet és a liszt enyhe ropogós ízt ad nekik.

4. Lépés

Ezután, ha színes habcsókot szeretne, alkalmazzon ételfestéket. De vigyázzunk - nem adjuk közvetlenül a keverékhez, csak óvatosan keverjük bele egy kanállal.

5. Lépés

Két teáskanál segítségével helyezze a pöttyöket a tepsire. Ne feledje, hogy a habcsókok sokat nőnek, ezért helyet kell hagynia közöttük.

6. Lépés

Süssük a habcsókokat körülbelül egy órán át. A habcsók akkor van kész, ha könnyen leválik a papírról.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új