HIRDETŐ

Mustáros-fűszeres sült tarja

Akár grillezve, akár a konyhában elkészíítve, ez a pácolt tarja teli találat.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 50 dkg sertéstarja Hozzáadott
  • 12 dl olívaolaj Hozzáadott
  • 1 ek Mustár Hozzáadott
  • 1 ek oregánó Hozzáadott
  • 2 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 1 ek fűszerpaprika Hozzáadott
  • 1 ek őrölt fűszerkömény Hozzáadott
  • só bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

50 perc.
1. Lépés

A húsokat tisztítás után mindkét oldalukon sózzuk, borsozzuk.

2. Lépés

A páchoz egy tálkába öntjük az olívaolajat, a mustárt, majd a fűszereket és reszelt fokhagymát. Ezeket elkeverjük, majd egy ecset segítségével vastagon bekenjük vele a tarják mindkét oldalát.

3. Lépés

Egy dobozban lezárva egy éjszakára a hűtőben pihentetjük.

4. Lépés

Egy grillserpenyőbe kevés olajat hevítünk, és oldalanként 2-2 percig sütjük a hússzeleteket, majd egy olajjal kikent tepsibe tesszük, és 150 fokon, 20-20 percig sütjük.

5. Lépés

A húsokat friss salátával és kenyérrel, tálaljuk.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új