HIRDETŐ

Forrás: FB: Varíme a pečieme - vaření a pečení

Nagymama bublanina-ja

Ízletes és frissítő sütemény tele van szezonális eperrel, ahogyan a nagymama készíti.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
15

Gyakran

  • 150 g cukor Hozzáadott
  • 200 g sima liszt speciális Hozzáadott
  • 1 db sütőpor Hozzáadott
  • 2 db Nagy tojások Hozzáadott
  • 100 ml tej Hozzáadott
  • 1 teáskanál vanília kivonat Hozzáadott

Tartalom

  • 500 g friss eper Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

Melegítse elő a sütőt 180°C-ra. A tésztát úgy készíti el, hogy összekeveri a cukrot, a lisztet és a sütőport. Ezután hozzáadja a tojásokat, a tejet és a vanília kivonatot, és alaposan összekeveri.

2. Lépés

Az eper megmosva. Ha nagyok az eprek, kisebb darabokra is vághatja őket.

3. Lépés

Öntse a tésztát egy tepsibe, és a tetejére szórja szét az epret. Süssük a bublaninát 30-35 percig, vagy amíg aranybarna nem lesz.

4. Lépés

Hagyja a tortát lehűlni, majd tálalhatja. Tökéletes egy jó adag tejszínhabbal és bőséges napfényben.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek