HIRDETŐ

Forrás: FB: Varíme a pečieme - vaření a pečení

Nagymama bublanina-ja

Ízletes és frissítő sütemény tele van szezonális eperrel, ahogyan a nagymama készíti.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
15

Gyakran

  • 150 g cukor Hozzáadott
  • 200 g sima liszt speciális Hozzáadott
  • 1 db sütőpor Hozzáadott
  • 2 db Nagy tojások Hozzáadott
  • 100 ml tej Hozzáadott
  • 1 teáskanál vanília kivonat Hozzáadott

Tartalom

  • 500 g friss eper Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

Melegítse elő a sütőt 180°C-ra. A tésztát úgy készíti el, hogy összekeveri a cukrot, a lisztet és a sütőport. Ezután hozzáadja a tojásokat, a tejet és a vanília kivonatot, és alaposan összekeveri.

2. Lépés

Az eper megmosva. Ha nagyok az eprek, kisebb darabokra is vághatja őket.

3. Lépés

Öntse a tésztát egy tepsibe, és a tetejére szórja szét az epret. Süssük a bublaninát 30-35 percig, vagy amíg aranybarna nem lesz.

4. Lépés

Hagyja a tortát lehűlni, majd tálalhatja. Tökéletes egy jó adag tejszínhabbal és bőséges napfényben.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új