HIRDETŐ

Forrás: Youtube

Óriás kinder pingui a kinder imádóknak

Szavakkal nem lehet elmondani a Kinder Pingui sütemény ízét! Puha és krémes is egyben

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
8

Laphoz

  • 6 ks tojás Hozzáadott
  • 250 g cukor Hozzáadott
  • 250 ml tej Hozzáadott
  • 250 g liszt Hozzáadott
  • 20 g szódabikarbóna Hozzáadott
  • 80 g kakaó Hozzáadott

Krémhez

  • 500 g sajtkrém Hozzáadott
  • 300 g tejszín Hozzáadott
  • 100 ml tej Hozzáadott
  • 2 tasak vaníliás cukor Hozzáadott
  • 2 kiskanál citromlé Hozzáadott
  • 250 g porcukor Hozzáadott

Glazúrhoz

  • 250 g barna csokoládé Hozzáadott
  • 150 ml tejszín Hozzáadott
  • 50 g vaj Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

120 perc.
1. Lépés

A tésztához felverjük a tojásokat a cukorral. Hozzákeverjük a tejet, lisztet, kakaót és sütőport. Egy 46x32-es sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük és 180 fokon 20 percig sütjük. Ha kész, vágjuk keresztben félbe a tésztát. Az egyik felét tegyuk egy magas falú tepsibe ami pont akkora mint a tészta.

2. Lépés

A krémhez a mascarponet, a tejet, a vaníliás cukrot, a porcukrot és a citromlevet habverővel alaposan elkeverjük. Egy tálban kemény habbá verjük a tejszínt, majd hozzákeverjük a krémhez.

3. Lépés

A krém egyik felét rákenjük a tepsiben lévő tésztára és simára egyengetjük. 20 percig hűtjük. Ezalatt az étcsokit és a vajat összekeverjük forró tejszínnel és egy részét a lehült tortára öntjük, majd ismét 20 percet hűtjük. Ha lehűlt, rákenjük a krém másik felét is. A tetejére pedig jöhet a tészta. Ezt is betesszük hűlni 20 percet. LEgeslegvégül pedig leöntjök a süteményt a maradék csokiöntettel.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új