HIRDETŐ

Őszibarackos sütemény

Ez a finom, gyümölcsös sütemény vadonatúj szintre emeli a nyári, őszibarackos ízeket. A könnyed, légies tészta és az édes, őszibarackos töltelék tökéletes kombinációja hűsítő desszertként vagy délutáni kávé mellé.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
10
  • 2 Csésze liszt Hozzáadott
  • 1 Csésze cukor Hozzáadott
  • 12 Csésze vaj Hozzáadott
  • 12 teáskanál sütőpor Hozzáadott
  • 14 teáskanál Hozzáadott
  • 1 Csésze tej Hozzáadott
  • 2 tojás Hozzáadott
  • 4 nagy őszibarack, hámozott és felkockázott Hozzáadott
  • A díszítéshez porcukor Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

90 perc.
1. Lépés

Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Egy köralakú sütőformát vajazzunk ki.

2. Lépés

Egy nagy tálban keverjük össze a lisztet, a cukrot, az olvasztott vajat, a sütőport és a sót.

3. Lépés

Egy másik tálban verjük fel a tojásokat a tejjel, majd keverjük hozzá a száraz hozzávalókhoz és keverjük simára.

4. Lépés

Öntsd a tésztát a kivajazott formába, majd szórjuk rá az őszibarack-darabokat egyenletesen.

5. Lépés

Süsd a süteményt 45-50 percig, vagy amíg aranybarna nem lesz a teteje.

6. Lépés

Hűtsd ki teljesen, majd szórd meg porcukorral a tetejét.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új