HIRDETŐ

Forrás: FackF from Getty Images

Pácolt piros paradicsom

Ízletes és aromás pácolt paradicsom, amely tökéletes nassolnivaló a nyári napokra. Grillpartikhoz vagy főételek kiegészítőjeként ajánlott.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 1 kg Friss piros paradicsomok Hozzáadott
  • 500 ml víz Hozzáadott
  • 500 ml fehér ecet Hozzáadott
  • 2 kanalak Hozzáadott
  • 2 kanalak cukor Hozzáadott
  • 4 Darabok fokhagyma Hozzáadott
  • 1 kanalak Teljes fűszerek Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

Hatóanyagokat alaposan mossuk le, és távolítsuk el róluk a szárat.

2. Lépés

Az edénybe vizet öntünk, hozzáadjuk az ecetet, sót, cukrot, egész fokhagymát és egész fűszereket, majd az egészet együtt főzzük.

3. Lépés

A forró keverékbe paradicsomot tesszünk, és 5 percig főzzük mindent.

4. Lépés

A paradicsomokat a levükkel együtt sterilizált üvegekbe tesszük, és alaposan lezárjuk.

5. Lépés

Fordítsuk meg a poharakat és hagyjuk kihűlni.

6. Lépés

Tárolja hűvös, sötét helyen. A paradicsomok fogyasztásra készen állnak 2 hét múlva.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Olcsó ételek

483 receptek

Mascarpone

131 receptek

Húsételek

1195 receptek

Apple

346 receptek

Gyors ételek

2029 receptek

Karfiol

66 receptek

Ebéd

2496 receptek

Desszert

1887 receptek

Sütemények

826 receptek

Banán

104 receptek