HIRDETŐ
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/AQ3U5SPVfJ7TUPW-DfYJ/9fe155057463fea9d94e2a038a4626.jpeg)
Forrás: FackF from Getty Images
Pácolt piros paradicsom
Ízletes és aromás pácolt paradicsom, amely tökéletes nassolnivaló a nyári napokra. Grillpartikhoz vagy főételek kiegészítőjeként ajánlott.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 1 kg Friss piros paradicsomok
- 500 ml víz
- 500 ml fehér ecet
- 2 kanalak só
- 2 kanalak cukor
- 4 Darabok fokhagyma
- 1 kanalak Teljes fűszerek
HIRDETŐ
Eljárás
60 perc.
1. Lépés
Hatóanyagokat alaposan mossuk le, és távolítsuk el róluk a szárat.
2. Lépés
Az edénybe vizet öntünk, hozzáadjuk az ecetet, sót, cukrot, egész fokhagymát és egész fűszereket, majd az egészet együtt főzzük.
3. Lépés
A forró keverékbe paradicsomot tesszünk, és 5 percig főzzük mindent.
4. Lépés
A paradicsomokat a levükkel együtt sterilizált üvegekbe tesszük, és alaposan lezárjuk.
5. Lépés
Fordítsuk meg a poharakat és hagyjuk kihűlni.
6. Lépés
Tárolja hűvös, sötét helyen. A paradicsomok fogyasztásra készen állnak 2 hét múlva.