HIRDETŐ

Forrás: FackF from Getty Images

Pácolt piros paradicsom

Ízletes és aromás pácolt paradicsom, amely tökéletes nassolnivaló a nyári napokra. Grillpartikhoz vagy főételek kiegészítőjeként ajánlott.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 1 kg Friss piros paradicsomok Hozzáadott
  • 500 ml víz Hozzáadott
  • 500 ml fehér ecet Hozzáadott
  • 2 kanalak Hozzáadott
  • 2 kanalak cukor Hozzáadott
  • 4 Darabok fokhagyma Hozzáadott
  • 1 kanalak Teljes fűszerek Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

Hatóanyagokat alaposan mossuk le, és távolítsuk el róluk a szárat.

2. Lépés

Az edénybe vizet öntünk, hozzáadjuk az ecetet, sót, cukrot, egész fokhagymát és egész fűszereket, majd az egészet együtt főzzük.

3. Lépés

A forró keverékbe paradicsomot tesszünk, és 5 percig főzzük mindent.

4. Lépés

A paradicsomokat a levükkel együtt sterilizált üvegekbe tesszük, és alaposan lezárjuk.

5. Lépés

Fordítsuk meg a poharakat és hagyjuk kihűlni.

6. Lépés

Tárolja hűvös, sötét helyen. A paradicsomok fogyasztásra készen állnak 2 hét múlva.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új