HIRDETŐ

Forrás: FackF from Getty Images

Pácolt piros paradicsom

Ízletes és aromás pácolt paradicsom, amely tökéletes nassolnivaló a nyári napokra. Grillpartikhoz vagy főételek kiegészítőjeként ajánlott.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 1 kg Friss piros paradicsomok Hozzáadott
  • 500 ml víz Hozzáadott
  • 500 ml fehér ecet Hozzáadott
  • 2 kanalak Hozzáadott
  • 2 kanalak cukor Hozzáadott
  • 4 Darabok fokhagyma Hozzáadott
  • 1 kanalak Teljes fűszerek Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

Hatóanyagokat alaposan mossuk le, és távolítsuk el róluk a szárat.

2. Lépés

Az edénybe vizet öntünk, hozzáadjuk az ecetet, sót, cukrot, egész fokhagymát és egész fűszereket, majd az egészet együtt főzzük.

3. Lépés

A forró keverékbe paradicsomot tesszünk, és 5 percig főzzük mindent.

4. Lépés

A paradicsomokat a levükkel együtt sterilizált üvegekbe tesszük, és alaposan lezárjuk.

5. Lépés

Fordítsuk meg a poharakat és hagyjuk kihűlni.

6. Lépés

Tárolja hűvös, sötét helyen. A paradicsomok fogyasztásra készen állnak 2 hét múlva.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek