Forrásban

Forrásban - ízletes és egyszerű receptek

58 receptek

Íme! Ezek a receptjeink a forrásban kategóriából – sokféle alkalomhoz. A 58 recept közül az egyik, a kedvenceddé válhat. A forrásban kategória receptjei 10 - 1440 perc alatt készíthetőek el. Minden receptnél a hozzávalókon kívül, még az elkészítési időt és az adagok számát is megtudhatod. Ha nem tudsz választani a sok recept közül, akkor ne hagyd ki ezeket a közkedvelt és népszerű recepteket - Vadnyúl vadász módra, Házi mandarin lekvár, Gluténmentes besamel recept, Különleges levendula szörp.

Olajban tartósított paprika

Az olajban tartósított paprika remek módja annak, hogy egész évben megőrizhessük a paprika ízét és gyönyörű színét.

Befőtt szilvák

Hagyományos szezonális finomság, amely egész évben örömet szerez édes és enyhén savanyú ízével. A recept egyszerű és nem igényel sok hozzávalót.
Mis-Mas
Mis-Mas
Sült paradicsom
Fotó recept

Sült paradicsom

Paradicsomot mindenféleképpen imádom, és képes vagyok naponta kilószámra megenni. 😁 Ezek a sült változatok csodálatosak, és télen meleg, nyári estéket idéznek fel bennem. És ha arra szoktál, hogy karácsonykor ehető ajándékokat osztogass, ezek a sült paradicsomokat biztosan nagyra értékelik majd a szeretteid.

Pácolt piros paradicsom

Ízletes és aromás pácolt paradicsom, amely tökéletes nassolnivaló a nyári napokra. Grillpartikhoz vagy főételek kiegészítőjeként ajánlott.

Tökéletes kovászos uborka recept

A hagyományos házi savanyú uborka a legnépszerűbb savanyúság. Ez a legjobb módja a nagy uborka termés felhasználásának. Próbálja ki ezt a receptet ropogós savanyú uborkához.
Cesminaz
Cesminaz
Szőlőlevelek télire
Videorecept

Szőlőlevelek télire

Így egyszerűen lehet szőlőleveleket télire tenni befőttesüvegekbe. Az előkészület gyors és bárki el tudja készíteni.

Paradicsom télire

Ez a recept saját levében sterilizált paradicsom elkészítését írja le.

Bodza szirup

4,5 liter, 24 órán át áztatjuk

Eperlekvár tartósítószer nélkül

Egyszerű recept hogyan készítsünk eperlekvárt vegyszerek nélkül.

Bodzazselé

A bodza zselé remekül illik süteményekhez, palacsintákhoz vagy egyszerűen csak megkenni egy vajjal gazdagon megkent karácsonyi kalácson.

Hagyományos eperlekvár

Az eperdzsem vegyszermentes változata tökéletes választás azok számára, akik szeretnék elkerülni az élelmiszerekben található vegyi anyagokat, és előnyben részesítik a természetes ízeket. Ez a recept rendkívül egyszerű, és élvezheti a finom, házi készítésű dzsem ízét.

Házi pitypang szirup

Házi szirup vagy méz pitypangból

Medvehagyma pesto télire

Kiváló hideg és meleg konyhai használatra

Sterilizált paradicsomszósz

Ez a paradicsomszósz ideális a téli hónapokban, amikor nincsenek friss paradicsomok. Ráadásul ez nagyszerű módja a nyári termés paradicsomtöbbletének felhasználására.

Ecetes Cukkini

Fantasztikus recept ecetes cukkinihez, amely tökéletesen illeszkedik a salátákhoz, szendvicsekhez vagy főételek mellé. Egyszerű módja annak, hogy egészséges elemet adj a diétádhoz.

Sógyurma

A sógyurma hosszú ideig eltartható, ha légmentesen záródó dobozban tároljuk. Tapasztalatból mondom, hogy a légmentesen záró dobozok a legjobbak erre a célra, mert megakadályozzák a gyurma kiszáradását.
HIRDETŐ

Legújabb szórólapok