HIRDETŐ
Bodzazselé

Bodzazselé

A bodza zselé remekül illik süteményekhez, palacsintákhoz vagy egyszerűen csak megkenni egy vajjal gazdagon megkent karácsonyi kalácson.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
6
  • 20 Bodzavirágok Hozzáadott
  • 1 l almalé Hozzáadott
  • 500 gr Zselés cukor 2 1 Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

600 perc.
1. Lépés

A bazsarág virágait 1 liter 100% gyümölcslébe áztatjuk. Használhatunk almát, narancsot, vagy ananászt is. Az áztatott virágokat 24 órán át állni hagyjuk.

2. Lépés

24 óra után szűrjük le a gyümölcslevet, adjunk hozzá zselésítő cukrot és főzzünk 10 percig.

3. Lépés

Az alapzselét még forrón feltöltjük a befőttesüvegekbe, amelyeket lezárunk a fedéllel és fejjel lefelé fordítjuk.

4. Lépés

Hagyjuk a zselét kihűlni, és kezdjünk el nassolni. 😋

Bodzazselé - előkészítő lépés 1

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek