HIRDETŐ

Forrás: canva:tbralnina

Sógyurma

A sógyurma hosszú ideig eltartható, ha légmentesen záródó dobozban tároljuk. Tapasztalatból mondom, hogy a légmentesen záró dobozok a legjobbak erre a célra, mert megakadályozzák a gyurma kiszáradását.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
1
  • 1 Csésze liszt Hozzáadott
  • 12 Csésze Hozzáadott
  • 12 Csésze víz Hozzáadott
  • különböző ételfestékek Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

Egy tálban keverjük össze a lisztet és a sót. Mérjük le a lisztet egy olyan csészével, amely 1 csészényi mennyiségű. A só mennyiségét a fele annyira tegyük, mint a lisztét. Személyes tapasztalatból azt mondhatom, hogy ez a mennyiség tökéletes az ideális állag eléréséhez.

2. Lépés

Keverjünk hozzá apránként 1/2 csésze vizet. Rendkívül fontos, hogy lassan adjuk hozzá a vizet, majd alaposan dolgozzuk össze a masszát. Én személy szerint mindig fakanállal keverem össze, mert a tapasztalat azt mutatja, hogy így a legkönnyebben el lehet dolgozni a hozzávalókat.

3. Lépés

Ez a recept nem igényel sütést vagy főzést, ami azt jelenti, hogy gyorsan és egyszerűen elkészíthető.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek