HIRDETŐ

Forrás: milanfoto from Getty Images

Pácolt sertésborda

Ízletes és szaftos pácolt sertésborda, amely minden grill szezonban különösen kedvelt. Ez a fűszeres borda a legjobb, ha éjszakán keresztül pácoljuk, így elegendő időt biztosítva az összes finom páclé felszívódására.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

Szelet

  • 4 Darabok sertésszelet Hozzáadott

Páclé

  • 2 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 60 ml Szójaszósz Hozzáadott
  • 60 ml olívaolaj Hozzáadott
  • 1 teáskanál őrölt paprika Hozzáadott
  • 1 teáskanál őrölt fekete bors Hozzáadott
  • 1 teáskanál Rosemary Hozzáadott
  • 1 teáskanál Kakukkfű Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

180 perc.
1. Lépés

Először készítsd el a páclét. Adj hozzá a turmixgéphez fokhagymagerezdeket, szójaszószt, olívaolajat, őrölt paprikát, őrölt fekete borsot, rozmaringot és kakukkfüvet. Mindent jól keverj össze.

2. Lépés

Mossa meg és szárítsa meg a sertésszeleteket. Ezután tegye őket egy tálba és öntse rá a páclét. Hagyja a szeleteket pácban legalább 3 órán keresztül, de a legjobb egész éjjel.

3. Lépés

Marinálás után melegítse fel a grillt. Helyezze a szeleteket a grillre és körülbelül 5-7 percig grillezze őket mindkét oldalon, vagy amíg el nem készülnek az Ön ízlése szerint. Ne felejtse el forgatni a szeleteket grillezés közben.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek