HIRDETŐ

Forrás: milanfoto from Getty Images

Pácolt sertésborda

Ízletes és szaftos pácolt sertésborda, amely minden grill szezonban különösen kedvelt. Ez a fűszeres borda a legjobb, ha éjszakán keresztül pácoljuk, így elegendő időt biztosítva az összes finom páclé felszívódására.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

Szelet

  • 4 Darabok sertésszelet Hozzáadott

Páclé

  • 2 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 60 ml Szójaszósz Hozzáadott
  • 60 ml olívaolaj Hozzáadott
  • 1 teáskanál őrölt paprika Hozzáadott
  • 1 teáskanál őrölt fekete bors Hozzáadott
  • 1 teáskanál Rosemary Hozzáadott
  • 1 teáskanál Kakukkfű Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

180 perc.
1. Lépés

Először készítsd el a páclét. Adj hozzá a turmixgéphez fokhagymagerezdeket, szójaszószt, olívaolajat, őrölt paprikát, őrölt fekete borsot, rozmaringot és kakukkfüvet. Mindent jól keverj össze.

2. Lépés

Mossa meg és szárítsa meg a sertésszeleteket. Ezután tegye őket egy tálba és öntse rá a páclét. Hagyja a szeleteket pácban legalább 3 órán keresztül, de a legjobb egész éjjel.

3. Lépés

Marinálás után melegítse fel a grillt. Helyezze a szeleteket a grillre és körülbelül 5-7 percig grillezze őket mindkét oldalon, vagy amíg el nem készülnek az Ön ízlése szerint. Ne felejtse el forgatni a szeleteket grillezés közben.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új