HIRDETŐ
Padlizsánkrém

Padlizsánkrém

Ezt a vegetáriánus padlizsánkeveréket számtalan módon fel lehet használni.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 g padlizsán Hozzáadott
  • 5 g Kakukkfű Hozzáadott
  • 15 ml olívaolaj Hozzáadott
  • 5 Rosemary Hozzáadott
  • 30 g fokhagyma Hozzáadott
  • 25 g mogyoróhagyma Hozzáadott
  • 15 g Dijoni mustár Hozzáadott
  • 25 g Szöveg Hozzáadott
  • 10 g kapribogyó Hozzáadott
  • tabasco Hozzáadott
  • 50 ml szójaszósz Hozzáadott
  • 25 ml Worcestershire szósz Hozzáadott
  • 10 g Metélőhagyma Hozzáadott
  • só és bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

45 perc.
1. Lépés

Kenjen meg az aubergine-t olívaolajjal, szurkálja meg villával, és adjon hozzá fűszernövényeket

2. Lépés

Melegítse elő a sütőt 180°C-ra, és tegye be az átkenőzött, megszúrt, fűszernövényekkel teli padlizsánt

3. Lépés

Sütse minimum 40 percig

4. Lépés

4. Hámozza le a sötét héjat, majd helyezze az elkészült belsejét külön tálba.

5. Lépés

Melegítsen fel olívaolajat egy serpenyőben, és tegye bele a sült padlizsán húsát.

6. Lépés

6. Adja hozzá az apróra vágott mogyoróhagymát az apróra vágott fokhagymával együtt.

7. Lépés

7. Sóval és fűszerekkel, mártáskeverékkel és kapribogyóval fűszerezzük.

8. Lépés

A folyamatos sütés és keverés során párologtassa el az összes vizet, hogy könnyen kenhető keveréket kapjon.

9. Lépés

Hagyja kihűlni, ízesítse sóval, friss borssal és aprított fűszernövényekkel

10. Lépés

Szolgálja fel pirított bagetten vagy kenyéren

Padlizsánkrém - előkészítő lépés 1

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák