HIRDETŐ

Forrás: canva

Pandúrleves

A pandúrleves egy tartalmas, könnyű leves, ami hússal és zöldségekkel készül. Kiváló előétel vagy könnyű ebéd egy-egy hosszú nap után. Finom, tápláló, és az elkészítése sem bonyolult.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 300 g marhahús Hozzáadott
  • 2 Közepes méretű hagyma Hozzáadott
  • 2 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 2 Közepes krumpli Hozzáadott
  • 3 répa Hozzáadott
  • 1 zeller Hozzáadott
  • 2 paradicsom Hozzáadott
  • 2 Paprika Hozzáadott
  • Só, bors petrezselyem pirospaprika és babérlevél ízlés szerint Hozzáadott
  • 1 l víz Hozzáadott
  • 2 evőkanál olaj Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

50 perc.
1. Lépés

Vágd fel a húst kis kockákra, majd forró olajon pirítsd meg. Adj hozzá apró kockára vágott hagymát és zúzott fokhagymát is, majd pár percig pirítsd őket együtt a hússal.

2. Lépés

Add hozzá a felkockázott zöldségeket (krumplit, répát, zellert, paprikát és paradicsomot), majd ízesítsd sóval, borssal, pirospaprikával és babérlevéllel.

3. Lépés

Öntsd fel az egészet egy liter vízzel, majd főzd 30-40 percig, amíg a zöldségek és a hús is megpuhul.

4. Lépés

Amikor kész, szórd meg a tetejét aprított petrezselyemmel.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új