HIRDETŐ
Forrás: canva
Pandúrleves
A pandúrleves egy tartalmas, könnyű leves, ami hússal és zöldségekkel készül. Kiváló előétel vagy könnyű ebéd egy-egy hosszú nap után. Finom, tápláló, és az elkészítése sem bonyolult.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 300 g marhahús
- 2 Közepes méretű hagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 Közepes krumpli
- 3 répa
- 1 zeller
- 2 paradicsom
- 2 Paprika
- Só, bors petrezselyem pirospaprika és babérlevél ízlés szerint
- 1 l víz
- 2 evőkanál olaj
HIRDETŐ
Eljárás
50 perc.
1. Lépés
Vágd fel a húst kis kockákra, majd forró olajon pirítsd meg. Adj hozzá apró kockára vágott hagymát és zúzott fokhagymát is, majd pár percig pirítsd őket együtt a hússal.
2. Lépés
Add hozzá a felkockázott zöldségeket (krumplit, répát, zellert, paprikát és paradicsomot), majd ízesítsd sóval, borssal, pirospaprikával és babérlevéllel.
3. Lépés
Öntsd fel az egészet egy liter vízzel, majd főzd 30-40 percig, amíg a zöldségek és a hús is megpuhul.
4. Lépés
Amikor kész, szórd meg a tetejét aprított petrezselyemmel.