HIRDETŐ
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/rY8gA004t2Ev9sLfdg_t/855f36904bebdb03a7357278d85b89.jpeg)
Panzanella
A panzanella saláta a Firenze-i olasz konyha inspirálta
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 3 db Sült paprika
- tengeri só
- 300 g cseresznyeparadicsom
- 300 g paradicsom
- friss bazsalikom
- 1 vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 4 db szardella
- 80 g fekete olajbogyó
- 2 db szikkadt kenyér
- San Marzano paradicsom
HIRDETŐ
Eljárás
25 perc.
1. Lépés
Az öntözéshez szükség lesz cukor 0,5 teáskanál vörösborecet 60 ml extra szűz olívaolaj bazsalikom 2 marék apró levél a díszítéshez
2. Lépés
A nagyobb tányérba vágjuk a vörös, húsos, érett paradicsomokat (San Marzano - bivaly szív - bokros), majd adjunk hozzá sütőben sült szeletelt paprikát.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/rY8gA004t2Ev9sLfdg_t/44ce339067fe3121f24ee76845b380.jpeg)
3. Lépés
Apróra vágott lilahagyma, olajbogyó és szardella,
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/rY8gA004t2Ev9sLfdg_t/9b18c861a5c570fb514d3237d61ae8.jpeg)
4. Lépés
A fordított szöveget elmentjük. Borítson mindent előkészített salátaöntettel, piros borecettel, díszítse bazsalikommal vagy friss mikrofüszerekkel , petrezselyemmel
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/rY8gA004t2Ev9sLfdg_t/8f78d4efe782e640a4af777f5fc34a.jpeg)