HIRDETŐ
Panzanella

Panzanella

A panzanella saláta a Firenze-i olasz konyha inspirálta

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 3 db Sült paprika Hozzáadott
  • tengeri só Hozzáadott
  • 300 g cseresznyeparadicsom Hozzáadott
  • 300 g paradicsom Hozzáadott
  • friss bazsalikom Hozzáadott
  • 1 vöröshagyma Hozzáadott
  • 1 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 4 db szardella Hozzáadott
  • 80 g fekete olajbogyó Hozzáadott
  • 2 db szikkadt kenyér Hozzáadott
  • San Marzano paradicsom Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

25 perc.
1. Lépés

Az öntözéshez szükség lesz cukor 0,5 teáskanál vörösborecet 60 ml extra szűz olívaolaj bazsalikom 2 marék apró levél a díszítéshez

2. Lépés

A nagyobb tányérba vágjuk a vörös, húsos, érett paradicsomokat (San Marzano - bivaly szív - bokros), majd adjunk hozzá sütőben sült szeletelt paprikát.

Panzanella - előkészítő lépés 1
3. Lépés

Apróra vágott lilahagyma, olajbogyó és szardella,

Panzanella - előkészítő lépés 1
4. Lépés

A fordított szöveget elmentjük. Borítson mindent előkészített salátaöntettel, piros borecettel, díszítse bazsalikommal vagy friss mikrofüszerekkel , petrezselyemmel

Panzanella - előkészítő lépés 1

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új