HIRDETŐ

Forrás: saquizeta from Getty Images

Párolt borjúhús

Tökéletes és szaftos zöldségen párolt borjúhús répával, petrezselyemmel és borsóval.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 800 g Borjúhús Hozzáadott
  • 2 db Sárgarépa Hozzáadott
  • 2 db Petrezselyem Hozzáadott
  • 1 db hagyma Hozzáadott
  • 4 gerezd Fokhagyma Hozzáadott
  • 3 EK borsó Hozzáadott
  • 2 csepp olaj Hozzáadott
  • 1 babérlevél Hozzáadott
  • 3 Golyók új fűszerek Hozzáadott
  • só és bors Hozzáadott
  • 3 Kanál vaj Hozzáadott
  • 1 zöldségleves vagy húsleves Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

70 perc.
1. Lépés

A borjúhúst nagyobb kockákra vágjuk, körülbelül 2,5 cm méretűre.

2. Lépés

Hámozzuk le a zöldséget és vágjuk apróra.

3. Lépés

Aranybarnára sütjük a húst olajon egy serpenyőben, majd félretesszük. Ugyanabban a serpenyőben felolvasztjuk a vajat, hozzáadjuk a hagymát, a répát, a borsót és a petrezselymet. Mindezt együtt pároljuk félig puha állapotig.

4. Lépés

Ezután adjuk hozzá vissza a húst és keverjük össze mindent.

5. Lépés

Ezután hozzáadjuk a babérlevelet, a borsot, sózzuk és őrölt feketeborsot adunk hozzá ízlés szerint.

6. Lépés

A húst leöntjük húslevessel, és fedő alatt körülbelül egy órán át pároljuk.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új