HIRDETŐ

Forrás: saquizeta from Getty Images

Párolt borjúhús

Tökéletes és szaftos zöldségen párolt borjúhús répával, petrezselyemmel és borsóval.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 800 g Borjúhús Hozzáadott
  • 2 db Sárgarépa Hozzáadott
  • 2 db Petrezselyem Hozzáadott
  • 1 db hagyma Hozzáadott
  • 4 gerezd Fokhagyma Hozzáadott
  • 3 EK borsó Hozzáadott
  • 2 csepp olaj Hozzáadott
  • 1 babérlevél Hozzáadott
  • 3 Golyók új fűszerek Hozzáadott
  • só és bors Hozzáadott
  • 3 Kanál vaj Hozzáadott
  • 1 zöldségleves vagy húsleves Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

70 perc.
1. Lépés

A borjúhúst nagyobb kockákra vágjuk, körülbelül 2,5 cm méretűre.

2. Lépés

Hámozzuk le a zöldséget és vágjuk apróra.

3. Lépés

Aranybarnára sütjük a húst olajon egy serpenyőben, majd félretesszük. Ugyanabban a serpenyőben felolvasztjuk a vajat, hozzáadjuk a hagymát, a répát, a borsót és a petrezselymet. Mindezt együtt pároljuk félig puha állapotig.

4. Lépés

Ezután adjuk hozzá vissza a húst és keverjük össze mindent.

5. Lépés

Ezután hozzáadjuk a babérlevelet, a borsot, sózzuk és őrölt feketeborsot adunk hozzá ízlés szerint.

6. Lépés

A húst leöntjük húslevessel, és fedő alatt körülbelül egy órán át pároljuk.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek