HIRDETŐ

Forrás: FB: Varenie a Pečenie je Radosť

Párolt sertéshús tárkonnyal

Egy ízletes párolt sertéshús receptje sárgarépával és tárkonnyal.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 g Sertéshús Hozzáadott
  • 2 darab Sárgarépa Hozzáadott
  • 1 db The Onion Hozzáadott
  • 2 gerezd Fokhagyma Hozzáadott
  • 1 l Húsleves Hozzáadott
  • Hozzáadott
  • Fűszerek Hozzáadott
  • olaj Hozzáadott
  • tarhoňa Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

90 perc.
1. Lépés

Először készítse elő a zöldségeket. Tisztítsa meg és aprítsa fel a sárgarépát, a fokhagymát és a hagymát.

2. Lépés

A sertéshúst kisebb darabokra vágjuk, és ízlés szerint sóval és borssal megszórjuk.

3. Lépés

Hevítsük fel az olajat egy serpenyőben, és süssük meg a húst mindkét oldalán. Amikor a hús megbarnult, kivesszük, és félretesszük.

4. Lépés

Ugyanebben a serpenyőben pirítsa meg a hagymát és a fokhagymát. Ezután adjuk hozzá az apróra vágott sárgarépát, és még néhány percig pároljuk együtt.

5. Lépés

Tegye vissza a húst a serpenyőbe, öntse rá a húslevest, és fedő alatt párolja körülbelül egy órán át.

6. Lépés

Ha a hús pörkölt, készítse el a tarhoonát a csomagoláson található utasítás szerint, és tálalja a húshoz.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új