HIRDETŐ

Forrás: FB: Varenie a Pečenie je Radosť

Párolt sertéshús tárkonnyal

Egy ízletes párolt sertéshús receptje sárgarépával és tárkonnyal.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 g Sertéshús Hozzáadott
  • 2 darab Sárgarépa Hozzáadott
  • 1 db The Onion Hozzáadott
  • 2 gerezd Fokhagyma Hozzáadott
  • 1 l Húsleves Hozzáadott
  • Hozzáadott
  • Fűszerek Hozzáadott
  • olaj Hozzáadott
  • tarhoňa Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

90 perc.
1. Lépés

Először készítse elő a zöldségeket. Tisztítsa meg és aprítsa fel a sárgarépát, a fokhagymát és a hagymát.

2. Lépés

A sertéshúst kisebb darabokra vágjuk, és ízlés szerint sóval és borssal megszórjuk.

3. Lépés

Hevítsük fel az olajat egy serpenyőben, és süssük meg a húst mindkét oldalán. Amikor a hús megbarnult, kivesszük, és félretesszük.

4. Lépés

Ugyanebben a serpenyőben pirítsa meg a hagymát és a fokhagymát. Ezután adjuk hozzá az apróra vágott sárgarépát, és még néhány percig pároljuk együtt.

5. Lépés

Tegye vissza a húst a serpenyőbe, öntse rá a húslevest, és fedő alatt párolja körülbelül egy órán át.

6. Lépés

Ha a hús pörkölt, készítse el a tarhoonát a csomagoláson található utasítás szerint, és tálalja a húshoz.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek