HIRDETŐ

Forrás: Qwart from Getty Images

Pekingi káposzta mártással

Hagyományos kínai étel, amely pekingi káposztából, mártásból és néhány további hozzávalóból áll. Ideális könnyű ebédnek vagy vacsorának.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

Főoldal

  • 1 db Pekingi káposzta Hozzáadott
  • 2 db Paprika Hozzáadott
  • 3 db sárgarépa Hozzáadott
  • 2 Kanálok rizs ecet Hozzáadott
  • 1 db fokhagyma Hozzáadott
  • 1 Kanálok Zázvor Hozzáadott

A oldal tetejére.

  • 3 Kanálok szójaszósz Hozzáadott
  • 1 Kanálok Méz Hozzáadott
  • 2 Kanálok csirkeleves Hozzáadott
  • 1 Kanál kukoricakeményítő Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

Mossuk meg és vágjuk fel a káposztát és a zöldséget. Hámozzuk meg és reszeljük le a fokhagymát és a gyömbért.

2. Lépés

A serpenyőben melegítsünk fel egy kis olajat, és pirítsuk meg rajta a fokhagymát és a gyömbért. Adjuk hozzá a felvágott zöldséget, és pároljuk, amíg a zöldség megpuhul.

3. Lépés

Elkészítjük a mártást a szójaszósz, méz, csirkehúsleves és kukoricakeményítő keverékével. A mártást hozzáadjuk a zöldségekhez a serpenyőben, és főzzük, amíg a szósz besűrűsödik.

4. Lépés

Tálalja húsok, halak mellé köretként vagy önmagában, könnyű esti étkezésként.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új