HIRDETŐ

Forrás: Youtube

Petrezselymes burgonya

Igazi vasárnapi ebédhez való köret

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
3
  • 50 dkg parázskrumpli Hozzáadott
  • só ízlés szerint Hozzáadott
  • 1 csokor Petrezselyem Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

40 perc.
1. Lépés

A burgonyákat megtisztítjuk a héjától, majd lobogó sós vízben előfőzzük.

2. Lépés

A nagyobb darabokat félbevágjuk, majd egy serpenyőben zsírt hevítünk. A felhevült zsiradékba dobjuk a krumplikat, megszórjuk sóval, és folyamatos rázogatás mellett finoman megpirítjuk. Ha kezd alakulni a burgonya színe, lejjebb vesszük a lángot, és megszórjuk a felaprított petrezselyemmel. (Óvatosan, mert fröcsögni fog!) További 1-2 percig pirítjuk, majd tálalhatjuk is!

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új