HIRDETŐ
Pörkölt tarhonyával
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 500 g sertéscomb
- 2 db The Onion
- 4 gerezd fokhagyma
- 2 db Paprikák
- 2 paradicsom
- 2 kanalak édes paprika por
- 1 teáskanál őrölt fekete bors
- Só
- 2 Kanál olaj
- 11⁄2 l Húslevest
- sima liszt speciális
HIRDETŐ
Eljárás
150 perc.
1. Lépés
A húst megtisztítjuk és kockákra vágjuk. A hagymát és a fokhagymát meghámozzuk és apróra vágjuk.
2. Lépés
A serpenyőben felmelegítjük az olajat, és rajta megpirítjuk a hagymát fokhagymával. Ezután hozzáadjuk a húst és megpirítjuk barnára.
3. Lépés
Hozzáadjuk a darált paprikát, a fekete borsot és a sót, összekeverjük, és hagyjuk egy ideig párolódni.
4. Lépés
Később hozzáadjuk a szeletelt paprikát és paradicsomot, a pörköltet húslevessel leöntjük és körülbelül 2 órán át hagyjuk párolódni mérsékelt tűzön.
5. Lépés
Ha a gulyás túl híg, sűrítsük be egy kis vízben elkevert liszttel.
Hol a tarhonya?