Pudingos babapiskóta
Ez a pudingos babapiskótás desszert egyszerű és gyorsan elkészíthető finomság, amely mindenki számára nagyszerű választás, aki szereti a különös keverékű édességeket. Az ízek és textúrák összefonódnak, hogy egy lenyűgöző ételt hozzanak létre, amely garantáltan elárasztja a szájban az édes boldogságot.
Hozzávalók
- 16 ks babapiskóta
- 2 Csomag vaníliás pudingpor
- 8 dl tej
- 4 evőkanál porcukor
- 2 evőkanál kakaópor
- 2 dl tejszín
- gyümölccsel a díszítéshez
Eljárás
Keverjük össze a vaníliapuding port a tejjel, majd adjuk hozzá a porcukrot, és főzzük meg a pudingot a csomag utasításai szerint.
Tegyünk 8 babapiskótát egy mély tányérba, és öntsünk rájuk egy kicsit a meleg pudingból, hogy beszívja a nedvességét.
Miután a babapiskóta magába szívta a pudingot, tegyünk rá még egy réteg pudingot, majd egy újabb réteg áztatott babapiskótát.
Ismételjük meg a folyamatot, amíg az összes hozzávaló el nem fogy. A legfelső réteg legyen puding.
Tegyük a tányért a hűtőbe, hagyjuk, hogy teljesen kihűljön.
Üssük fel a tejszínt, adjuk hozzá a kakaót és néhány evőkanál cukrot.
A hűtőből kivett tányérra kenjük a tejszínt.
Díszítsük gyümölccsel.
Tálaljuk hűtve.